El Focus Pime i Emprenedoria recupera la presencialitat

Tindrà lloc el dimecres 10 de novembre en l'Àgora i abordarà els nous reptes empresarials

El Focus Pime i Emprenedoria recupera la presencialitat
Alberto Belda i Jesús Casanova després de presentar la cinquena edició de Focus Pime.

El món empresarial torna a reunir-se en la cinquena edició de Focus Pime i Emprenedoria, que tindrà lloc en l’Àgora d’Alcoi el dimecres 10 de novembre.

La citada edició ha sigut presentada per part del regidor d’Empresa i Formació, Alberto Belda, i pel director del CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova. Malgrat l’absència d’algun dels seus representants en aquest acte, tots dos van tindre molt present a l’Ivace, ja que finança aquest esdeveniment, que enguany recupera la presencialitat, després que l’any passat es transformar-se a l’en línia a causa de la pandèmia.

Si bé l’any passat es va abordar la transformació i reinvenció de les empreses a causa de la Covid-19, en aquesta ocasió, es tractarà la situació actual de l’empresa, sota el títol ‘Nous reptes empresarials. Finançament, talent i sostenibilitat’. Tot això serà possible de la mà d’empreses de la zona, i de la presentació de casos d’èxit.

Amb la presencialitat torna a més l’espai de networking, en el qual els assistents podran crear sinergies i preguntar tots els dubtes als ponents, alguna cosa que per a Belda, “no es pot substituir en la versió en línia”, i que, tractarà sobre els temes que s’aborden en l’esdeveniment.

El programa de Focus Pime arrancarà a les 9 hores i al llarg del matí, fins al voltant de les 13 hores, tindran lloc diferents ponències –de temes com els Fons Next Generation, el relleu generacional de l’empresa familiar, on trobar el talent, així com casos d’èxit de talent emprenedor o també l’economia circular, sostenibilitat i nous models energètics–, a més de la presentació dels resultats del Programa d’Identificació de Necessitats Territorials l’Alcoià-El Comtat, que es va iniciar amb un grup de treball en l’edició del passat any 2020.

Les inscripcions es poden realitzar en la web del CEEI Alcoi, i són gratuïtes.

Send this to a friend