El Focus Pyme aborda els nous reptes empresarials

L'esdeveniment recupera enguany la presencialitat després de la pandèmia

El Focus Pyme aborda els reptes empresarials
La present edició es durà a terme en l’Àgora.

L’Àgora acull aquest dimecres 10 de novembre, una nova edició del Focus Pime i Emprenedoria, que enguany es duu a terme sota el títol ‘Nous reptes empresarials. Finançament, talent i sostenibilitat’. Apuntar que aquest esdeveniment recupera la presencialitat després que l’any passat es reconvertira a l’en línia a causa de la pandèmia, i amb ella, torna el networking, que permetrà crear contactes i sinergies entre els assistents i les pròpies empreses.

L’Ivace finança aquesta cita, que està dirigida a pimes, empresaris, autònoms i emprenedors, i que arrancarà a les 9 hores, estenent-se fins a les 13 hores, període en el qual s’abordaran les noves directrius quant a sostenibilitat, economia circular i models energètics; a més de la dificultat de l’empresa per a trobar talent; i es donaran les pautes per a afrontar el relleu generacional de l’empresa familiar amb èxit.

L’obertura institucional serà de 9 a 9’15 hores i serà a càrrec de Julia Company, directora general d’IVACE; Alberto Belda, regidor d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Alcoi; i Jesús Casanova, director del CEEI Alcoi-València.

Seran diverses les empreses de la zona les que participaran en les diferents ponències. Les inscripcions, gratuïtes, es realitzen en la web del CEEI Alcoi.

Send this to a friend