El Focus Pyme aborda els nous reptes empresarials

L'esdeveniment recupera enguany la presencialitat després de la pandèmia

L'Àgora acull demà la II Fira d'Habilitats
Exterior de l’espai Àgora d’Alcoi.

L’Àgora acull aquest dimecres 10 de novembre, una nova edició del Focus Pime i Emprenedoria, que enguany es duu a terme sota el títol ‘Nous reptes empresarials. Finançament, talent i sostenibilitat’. Apuntar que aquest esdeveniment recupera la presencialitat després que l’any passat es reconvertira a l’en línia a causa de la pandèmia, i amb ella, torna el networking, que permetrà crear contactes i sinergies entre els assistents i les pròpies empreses.

L’Ivace finança aquesta cita, que està dirigida a pimes, empresaris, autònoms i emprenedors, i que arrancarà a les 9 hores, estenent-se fins a les 13 hores, període en el qual s’abordaran les noves directrius quant a sostenibilitat, economia circular i models energètics; a més de la dificultat de l’empresa per a trobar talent; i es donaran les pautes per a afrontar el relleu generacional de l’empresa familiar amb èxit.

L’obertura institucional serà de 9 a 9’15 hores i serà a càrrec de Julia Company, directora general d’IVACE; Alberto Belda, regidor d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Alcoi; i Jesús Casanova, director del CEEI Alcoi-València.

Seran diverses les empreses de la zona les que participaran en les diferents ponències. Les inscripcions, gratuïtes, es realitzen en la web del CEEI Alcoi.

Send this to a friend