El futbol espanyol es bolca amb Jorge Molina després de conéixer la seua greu lesió de genoll

El davanter alcoià haurà de passar en els pròxims dies pel quiròfan després de patir un trencament del lligament creuat anterior de la seua cama esquerra

El futbol espanyol es bolca amb Jorge Molina després de conéixer la seua greu lesió de genoll
Jorge Molina jugant amb el Granada.

Que Jorge Molina és un dels jugadors més volguts del futbol espanyol estava fora de dubte i l’últim succés ocorregut a l’atacant alcoià el corrobora. Són innombrables els gestos d’afecte que està rebent el 19 del Granada després de conéixer la greu lesió de genoll que pateix i que l’obligarà a passar pel quiròfan en els pròxims dies.

Jorge Molina pateix el trencament del lligament encreuat de la seua cama dreta després d’una acció en la qual va buscar una rematada però el seu genoll va fer un mal gest en el partit que el Granada va disputar enfront de la Ponferradina. Al principi no es pensava que podia tindre un abast tan greu, però als pocs minuts va haver de ser substituït i poc després es va confirmar el pitjor dels diagnòstics.

Aquesta lesió l’obliga a dir adeu al que resta de temporada i compromet molt la seua carrera aL ser un futbolista que el pròxim 23 d’abril complirà 41 anys. Arriba just quan havia recuperat la titularitat després de diverses jornades sense jugar d’inici i després de la seua gran actuació en el partit anterior contra el Burgos, en el qual va anotar dos gols. Aquest trencament de lligaments de genoll significa la seua primera gran lesió que pateix en una carrera futbolística en la qual ha batut diversos rècords de longevitat.

Send this to a friend