El futur del Sistema Públic de Pensions

La Coordinadora de Pensionistes Alcoià-Comtat vol manifestar la seua preocupació per el futur del Sistema Públic de Pensions, es molt dolent que quatre anys després de la nostra aparició i despres de nombroses concentracions, manifestacions i jornades informatives a dia de hui ens trobem am l’amenaça de la privatització del actual Sistema Públic, això després d’ estar condemnats a la perdua de poder adquisitiu, a ser més pobres, per la nova fórmula el IPCM que te com a consecuencia una baixada real de les pensions cada dia més greu amb una inflació DESBOCADA. Estem parlant de la imposibilitat d’arribar a fi més de més, estem parlant del imparable increment de la pobrea.

La nostra defensa del Sistema Públic de Pensions ha sigut i ho segueix sent ferma, com ho és la defensa de la Sanitat Pública de qualitat degudament dotada de mitjans humans i materials, i no oblidem la Escola Pública.
No podíem esperar que un govern de progrés pose amb risc el Sistema Públic de Pensions amb benefici de bancs, asseguradores i fons d’inversió. La anomenada reforma de les pensions ara mateix al Parlament, mos fa més pobres, mos situa front a un futur amb pensions de capitalitzacio personal, no bilnda les pensions com un dret fonamental a la Constitució i segueix ajornant l’edad de jubilació tancant així el mercat laboral als jóvens.
LA COORDINADORA DE PENSIONISTES FA UN CRIDAMENT A TOTES LES ENTITATS SOCIALS, A TOTS ELS I LES FUTURES PENSIONISTES, A TOTS ELS COLECTIUS QUE TREBALLEN PER EL BENESTAR DELS SECTORS MÉS DESFAVOREIXCUTS A FER UN FRONT COMÚ I ATURAR D’UNA VEGADA LES PRIVATITZACIONS IMPRÒPIES DE UN GOVERN QUE S’ANOMENA DE PROGRÉS.
PER UN PRESENT MÉS IGUALITARI I VERT. FORA DE LES MANS DEPREDADORES DEL INTERESATS AMB MANTINDRE L’ECONOMIA DEL CARBÓ.
PER UN FUTUR MÉS JUST I GARANTIT.
LA COORDINADORA SOU TOTES I TOTS VOSALTRES I VOS NECESITEM.
LA COORDINADORA ES TRANSVERSAL I ESTA I VOL ESTAR ESTAR AL COSTAT DE TOTES I TOTS ELS QUE TREBALLEU DESDE LES VOSTRES ASOCIACIÓN PER UN MÓN MÉS JUST I IGUALITARI.
JUNS PODREM, JUNS SOM MOLT MÉS FORTS.
Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià-Comtat

Send this to a friend