El Girona d’aperitiu abans de la fartada de la Copa enfront del Noia

L'Alcodiam torna a jugar després de l'aturada de tres setmanes i disputa aquesta vesprada el partit amb el qual tanca la seua brillant lliga regular

El Girona d'aperitiu abans de la fartada de la Copa enfront del Noia
Per a Cañellas serà el seu últim partit de lliga abans de penjar els patins.

Després de l’aturada de tres setmanes en l’OK Lliga, la competició es reprén just per a baixar el teló de lliga i calfar motors per a l’inici dels play-offs pel títol, en el qual per primera vegada s’ha classificat el Patín Alcodiam.

Abans d’aqueixa fase definitiva de la competició, la setmana vinent setmana es juga a Lleida la fase final de la Copa del Rei, torneig que degué celebrar-se al febrer passat però que a causa de l’increment de casos de covid després del Nadal es va aconsellar el seu ajornament per a aquest tram final de la temporada.

Tres fronts a la vista en els quals l’Alcodiam vol ser protagonista. En el cas de la lliga, els blaugranes han sigut una de les revelacions del campionat amb aqueix seté lloc amb el qual pocs comptaven a principis de curs com acabats d’ascendir.

Només dos equips poden presumir d’haver puntuat enfront del totpoderós Barça. Un va ser el Liceu, que li va derrotar, i l’altre l’Alcodiam, que va aconseguir arrancar-li un empat. A més va obtindre un històric triomf davant el Liceu (4-3) i li va empatar al Reus (3-3), tres resultats que defineixen molt bé la temporada realitzada pels de Lorenzo Pastor.

Aquesta vesprada a Girona, en horari unificat (20 hores), es posa colofó a aquesta lliga per a emmarcar de l’Alcodiam. Acomiada la temporada enfront d’un rival que té clar que jugarà el play-out de permanència, però que depén del resultat de la trobada enfront dels blaugrana per a saber si tindrà el factor pista a favor o en contra.

Els de Lorenzo Pastor afronten aquest xoc amb la mirada clarament posada en l’eliminatòria d’habitacions de Copa del Rei enfront del Noia el dijous 5, que per cert es jugarà a les 13’30 hores, un horari bastant poc usual per a aquesta mena de partits.

L’Alcodiam va aprofitar aquestes tres setmanes d’aturada en l’OK Lliga per a desconnectar després d’un intens mes de març, en el qual va ser designat equip del mes i Lorenzo Pastor com el millor entrenador. “Ens ha vingut bé desconnectar una mica i carregar bateries per al que ens ve ara”, reconeixia el tècnic.

Els jugadors van tindre una setmana de vacances i en el seu retorn a l’activitat es van ficar de ple en una minipretemporada. “El partit contra el Girona ens vindrà bé per a recuperar sensacions de cara a la Copa”, va explicar Pastor.

En el sorteig de la setmana passada, l’Alcodiam va quedar aparellat amb el Noia. Era el rival desitjat, ja que es buscava evitar a Barça i Liceu, d’igual manera que tampoc es volia creuar amb el Lleida, amb el factor pista al seu favor.

“No serà gens fàcil. Han sigut tercers i compten amb una de les millors plantilles de l’OK Lliga. Tindrem les nostres opcions i tractarem d’aprofitar-les. A la seua casa ens van guanyar 5-2 però fallem un penal i un directe amb el marcador ajustat. Ací empatem a cinc i sincerament crec que vam meréixer més”, recorda.

El repte de l’Alcodiam serà aconseguir superar per primera vegada en quatre participacions l’eliminatòria de quarts. En cas de véncer al Noia, el seu rival en semifinals seria el guanyador del partit entre Barça i Caldes, el dissabte a les 18’45.

Send this to a friend