El gol està car en l’Alcoyano

El Deportivo juga aquest diumenge a les 12 contra el Castilla

Setmana de tres partits per a l'Alcoyano
Primi celebra un gol. ARXIU

Resten set jornades i el Deportivo es troba on volia, dins del grup d’aspirants i a tres punts de les places que donen dret a disputar el play-off d’ascens. No obstant això, a l’Alcoyano no li pot bastar amb haver recuperat la solidesa defensiva i necessitarà de fer un pas al capdavant cara al gol. Una miqueta en cinc partits és poc bagatge si els de Vicente Parras volen ser un dels cinc millors de la competició.

Es va aconseguir esmenar eixa manca defensiva que li va costar encaixar set gols en tres partits, però Mourad no marca des del 19 de febrer, quan en el descompte va aconseguir el 1-2 que va valdre per a véncer a Algesires. Gabarre porta menys temps, ho va fer a casa de l’At. Balears a principis de març i Dani Vega caldria remuntar-se a novembre passat contra el Cornellà en lliga o a l’eliminatòria enfront del Real Madrid, amb eixe golàs amb el qual va sorprendre a tots.

Davant aqueixa sequera, és Primi, un central, qui està traient les castanyes del foc en l’aspecte golejador. L’il·licità ja és el segon màxim artiller de l’equip. Vicente Parras demanava aquesta setmana ser més valentes als seus atacants. “Talent hi ha, falta més atreviment”, va raonar.

A qui li cauen els gols per les butxaques és al rival d’aquest diumenge (12 hores) en l’Alfredo Di Stéfano, sobretot quan juga en Valdebebas. Equips com el Sanluqueño es van emportar cinc, quatre el Linares i el Sant Ferran i tres l’Andorra, Sabadell i UCAM Múrcia. Només Castelló i Albacete han aconseguit véncer a casa del Real Madrid Castilla. Serà un duel molt bonic entre dos equips amb una bona dinàmica de resultats. “Cal eixir endollats des del primer minut i tirar la línia de l’equip molt a dalt. Somiar amb una cosa gran? Guanyar en aquesta categoria significa que pots passar d’estar una jornada el dotze i a la següent ser seté, sisé o quart. Seria una bogeria, però primer hem de salvar-nos”, va assegurar Raúl González del partit contra el filial blanc.

Fran Miranda va ser pare el dimarts i és dubte per a demà, el mateix que Lillo, qui va forçar molt jugant tot el partit contra el Linense. El dubte també pot estar en qui pot acompanyar a Mourad en atac, si seguirà Dani Vega o per contra entra Gabarre.