‘El Guerrero’, el primer treball literari d’Andrés Quintana

Aquest jove físic alcoià sempre ha tingut una gran afició per la literatura

‘El Guerrero’, el primer treball literari d’Andrés Quintana
Andrés Quintana, un jove alcoià que treballa a Brussel·les, amb el llibre que acaba de publicar.

Andrés Quintana és físic de professió, i treballa a Brussel·les, en l’Agència Espacial Europea. Aquest jove alcoià nascut en 1997, a més és estudiant de Psicologia acaba de publicar el seu primer llibre: ‘El Guerrero’.

La seua primera obra parla sobre la història d’un xic que comença a rebre unes cartes que li expliquen que ha de dur a terme una missió, acabar amb Internet, i a partir d’ací començarà una aventura. A tot això, se li suma, que el personatge principal viu una relació tòxica que també ocuparà una part de la història. Segons el seu autor, li agrada definir aquesta història com a psicològica, ja que durant les pàgines de ‘El Guerrero’ es van plasmant alguns pensaments del protagonista que reflecteixen sentiments de culpabilitat o soledat, i el lector pot sentir com el personatge va evolucionant a través de la història. Andrés Quintana ha confessat que per a alguns moments del relat s’ha inspirat en situacions reals que li han ocorregut a ell mateix.

SEMPRE HA VOLGUT ESCRIURE
Encara que la seua professió no és relacionada amb les lletres, Quintana comenta que sempre ha volgut escriure i que des de molt xicotet s’ha presentat a concursos literaris. Respecte a ‘El Guerrero’ compta que: “Vaig tindre temps per a escriure, i en uns quatre mesos la vaig deixar quasi acabada, després en contractar-me a Brussel·les vaig haver de deixar-la una mica, però la vaig reprendre i en dos mesos més la vaig acabar”. Aquesta novel·la està publicada des de desembre, i ja ha pogut parlar amb alguns dels seus lectors, que com ha explicat: “M’han dit que el final està molt aconseguit, que hi ha uns girs inesperats que els han sorprés”.

Per a ell aquesta experiència d’escriure un llibre ha sigut satisfactòria: “vaig acabar d’escriure el llibre al setembre, i la veritat és que em vaig sentir molt bé per haver creat, i per haver fet que la gent puga llegir pensaments diferents, perquè sempre està bé tindre altres punts de vista. En definitiva, estic molt content”, per això, anuncia que aquest no serà el seu únic treball literari i, de fet, ja està treballant en un nou llibre que espera poder acabar molt prompte.

Send this to a friend