El jazz amb accent cubà plena la Glorieta

Un concert carregat d'improvisació, creativitat i electrònica

El jazz amb accent cubà plena la Glorieta
El trio format per Kumar Sublevao, Ariel Bringuez i Javier Sánchez va ser rebut amb molt d’entusiasme.

El Fest Jazz Mussol va començar ahir els seus concerts en la Glorieta amb un gran públic entregat que va rebre amb aplaudiments i moltes ganes al trio de músics format pel saxofonista Ariel Bringuez, l’artista Kumar Sublevao i el guitarrista Javier Sánchez. El festival, organitzat pel Jazz Club Mussol, i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi i la Fundación Mutua Levante, va acollir al nou grup que debutava a Alcoi. El trio va projectar en l’escenari una música molt pròpia del saxofonista, amb un marcat filtre cubà i la intenció principal del qual és la de portar a l’oïdor a un viatge a través del folklore afrocubà, des del segle XIX fins als nostres dies. Així, l’espectacle va sorprendre els alcoians amb un potent jazz carregat de tocs electrònics i amb molta creativitat i improvisació.

El festival, que ja va per la seua segona edició, encara té molt a oferir, ja que hui encara li segueixen dos concerts. Per a començar, a les 20h actuaran Coco Carmona and The Jazz Missioners, un quartet amb sons clàssics del swing, al més pur estil Sinatra, Martin o Nat King Cole. Per a finalitzar, i com a gran reclam d’aquest festival, a les 22:30h serà el torn del violinista alcoià Ernesto Llorens al costat del guitarrista Andreas Arnold, el contrabaix Miquel Álvarez i Carlos Ronda Mas amb la percussió.

Jazz Club el Mussol recorda que per a tots els interessats i amants del jazz, les seues portes estan obertes amb concerts i convidats d’alt nivell regularment.

Send this to a friend