El Johan Cruyff mesura a l’Alcoyano

El Johan Cruyff mesura a l'Alcoyano
Armental marcant de cap enfront de la Reial Societat B. QUIQUE REIG

Només amb pronunciar el nom de Johan Cruyff desprén grandesa. Com a jugador es va guanyar un lloc de privilegi entre els mites futbolístics i com a entrenador va revolucionar l’esport rei amb el Dream Team. El mag holandés serà testimoni de luxe del Barça Atlétic-Alcoyano d’aquesta vesprada (19 hores), quasi un clàssic que s’ha repetit en 16 ocasions entre Tercera, Segona B, Primera Federació i Segona Divisió, el qual tradicionalment se li ha complicat de manera especial als blanc-i-blaus, que només han guanyat dues vegades, en les seues dues primeres visites, totes dues en Tercera, a principis de la dècada dels 70 del passat segle.
Si alguna cosa ha demostrat l’Alcoyano aquesta temporada és la seua capacitat per a adaptar-se a qualsevol escenari. Ha sigut capaç de guanyar dues vegades en Las Gaunas, en Los Pajaritos i de fer-ho també en llocs menys llustrosos com el Stadium Gal d’Irun o de traure un empat en Calahorra fa dues setmanes.
Si en el Collao el Deportivo està sent un autèntic desastre –sol ha sumat el 41 per cent dels punts disputats, porta únicament tres victòries i l’última va ser al novembre passat–, com a visitant compta amb la segona millor targeta de presentació i els seus 16 punts estan sent la sustentació perquè els de Vicente Parras no s’hagen vist en un seriós compromís.
El gol està sent el gran estigma d’un equip que en les últimes jornades comença a recordar al de començaments de temporada, però que no acaba de trencar malgrat actuacions prometedores com la de la segona part del passat diumenge enfront de la Reial Societat B, a qui per moments van esborrar del mapa, quan és un dels ferms candidats a l’ascens.
L’Alcoyano va partir ahir cap a Barcelona després de l’entrenament matinal amb Imanol com a únic inquilí de la infermeria. Lobato, que era dubte per a aquest desplaçament, ha viatjat finalment, igual que Llibert està en plenes condicions de tornar a jugar d’inici si Vicente *Parras ho creu convenient.
Hi ha dues places per a tres jugadors. Entre Soler, Llibert i Armental, que es va estrenar com a golejador enfront de la Reial Societat B, hi haurà un descarte. És l’únic dubte, la resta de l’onze serà el mateix que va jugar el diumenge enfront del filial txuriurdin.
En Ca Barça estan preocupats perquè la seua merla, Víctor Barberá, golejador i revelació del filial blaugrana, no vol renovar. Els de Rafa Márquez se senten especialment a gust en el Johan Cruyff on porten set victòries. Només Sabadell i Numància han aconseguit guanyar.

Passat blaugrana
L’únic blanc-i-blau amb passat blaugrana és Miguel Bañuz, Va jugar tres temporades, l’última de juvenil i les dos següents. “Em van donar una oportunitat que agraïsc molt, allí em van ajudar a ser futbolista. Només pensem a guanyar i aconseguir tres punts que ens permetrien fer un salt en la classificació per a pensar en altres objectius. Estem capacitats per a plantar-los cara amb les nostres armes”, va revelar el porter..

Send this to a friend