El júnior del CB Joventut finalitza invicte la primera fase

A més, el cadet és primer del seu grup per davant de Banyeres i Sax

El júnior del CB Joventut finalitza invicte la primera fase
Integrants dels dos equips

El júnior del CB Joventut ha tancat la primera fase de la lliga com a campió invicte de Zonal 1. En una competició a una sola volta entre 13 equips va acabar en el més alt de la taula per davant de CD La Vall, Teulada, Carolines i Martínez Valls. Qui més a prop va estar de plantar-los cara va ser el Teulada en la seua pista i els de Juanjo Ferrer van aconseguir guanyar de tres. La seua mitjana de punts ha sigut de 78 per 39 en contra.

La plantilla està composta per Guillermo Muñoz, Erik Doncel, Héctor Roselló, Pau Vicent, Emilio Fernández, Juan Carlos Ramos i Mauro Zamorano. Han estat reforçats pels cadets Jesús Muñoz, Jorge Cortés, Adrián Melgarejo, Pascual Fernández i Javi Bélmez.

L’equip cadet mixt, igualment va acabar campió i invicte del seu grup per davant de Banyeres i Sax. La plantilla està integrada per Laura Ferrer, Claudia Martí, Mihaela Mohorea, Celia Requena, Adrián Melgarejo, Pascul Fernández, Javi Bélmez, Pau Camps, Pau García-Valladolid, David Galiana, Ander Pérez, Alejandro Breviá, Jorge Cortés e Ízan Guarinos.

Send this to a friend