El lliurament de la Medalla d’Or a Antoni Miró serà el 17 de setembre en el CADA

La proposta de reconeixement a l'artista ha aconseguit un total de 507 adhesions de particulars i col·lectius

El lliurament de la Medalla
Antoni Miró serà reconegut amb la màxima distinció de la ciutat.

L’acte per a entregar la Medalla d’Or d’Alcoi i distingir com a Fill Predilecte de la ciutat a l’artista alcoià Antoni Miró tindrà lloc el pròxim 17 de setembre, a les 19 hores, en el CADA. Es tracta d’un acte obert a la ciutadania en general, encara que a causa dels protocols sanitaris marcats per la Covid-19, és necessari confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a alcaldia@alcoi.org.

Tres dies abans, el 14 de setembre, a les 13’30 hores, se celebrarà el ple municipal extraordinari en el qual l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, llegirà la ponència en la qual s’argumenta el perquè d’aquests reconeixements. En aquesta sessió plenària s’adonarà també de les adhesions formalitzades durant el període obert per a tal fi, que va abastar del 2 d’agost al 5 de setembre.

En total, s’han rebut dins de termini un total de 507 adhesions de col·lectius, institucions i particulars, encara que moltes altres han sigut desestimades per presentar-se fora de termini. Entre les adhesions d’institucions i col·lectius destaquen algunes com les de la Conselleria de Cultura, la Xarxa Lluís Vives que engloba a les universitats públiques valencianes o nombrosos ajuntaments, com per exemple els d’Alacant, Cocentaina, Xàtiva, Xàbia o Xixona, entre altres.

Send this to a friend