El MARQ commemora el 6 i 8 de desembre amb dues jornades de portes obertes

El públic tindrà accés gratuït al Museu Arqueològic provincial, als jaciments de Lucentum i La Illeta i a la Torre almohade d'Almudaina

El MARQ commemora el 6 i 8 de desembre amb dues jornades de portes obertes
Una exposició del MARQ

El Museu Arqueològic de la Diputació d’Alacant  celebrarà els pròxims dies 6 i 8 de desembre dues jornades de portes obertes al públic. L’accés serà gratuït tant en el centre museístic com en els jaciments de Lucentum a Alacant i La Illeta dels Banyets al Campello i a la Torre d’Almudainaa.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha confirmat que “al llarg de 2022 el MARQ ha organitzat un total de dotze jornades d’accés lliure i gratuït amb la finalitat de donar conéixer al major públic possible un els millors museus arqueològics del nostre país que en els últims anys ha anat escalant posats dins dels circuits de turisme cultural”.

Les jornades de portes obertes, incloses en el calendari i pla d’actuació anual de la Fundació CV MARQ i aprovades pel seu Patronat, tindran horari matutí, de 10 a 14 hores, excepte en el cas de la Torre d’Almudaina, que tancarà a les 13 hores.

La iniciativa té com a objectiu facilitar l’accés a la cultura i el patrimoni que atresora el museu i els jaciments i monuments del *MARQ a totes les persones que visiten la província durant aquests dies festius. És, a més, una activitat complementària dirigida també al públic alacantí.

En aquesta ocasió, una vegada finalitzada l’exposició internacional “Gladiadors. Herois del Coliseu”, el punt d’atenció serà l’exposició permanent del museu. Els visitants tindran la possibilitat de recórrer les sales de Prehistòria; Ibers; Cultura Romana i Antiguitat Tardana; Edat mitjana i Moderna i Contemporània, així com les tres sales temàtiques d’Arqueologia de Camp, Urbana i Subaquàtica.

Send this to a friend