El Mercat de la Glorieta projecta el Nadal Alcoià

Els comerciants s'han mostrat contents amb l'assistència registrada durant els sis dies que ha durat

El Mercat de la Glorieta projecta
El mercadet ha comptat amb parades de comerços i amb diverses activitats. QUIQUE REIG

La Glorieta ha suposat de nou el punt de partida del Nadal Alcoià amb la celebració del Mercat de Nadal entre els dies 3 i 8 de desembre, que ha comptat amb la participació de 40 casetes, una xifra superior a la d’anys anteriors.

Malgrat que, al no haver-hi control d’aforament, no es disposa d’una xifra concreta d’assistents, des de l’Ajuntament d’Alcoi s’indica que hi ha una alta satisfacció per part dels comerciants i de les entitats solidàries que han sigut presents durant aquests dies.

De fet, els mateixos comerciants han indicat que hi ha hagut una gran afluència de gent, recordant a l’època anterior la pandèmia. Sobre això, assenyalar que, l’any passat, quan hi havia control d’aforament i unes certes limitacions a causa de la COVID-19, es van comptabilitzar més de 28.000 persones que van visitar el Mercat de Nadal.

“El Mercat de Nadal ja s’ha consolidat, és una aposta que va fer el nostre govern i ja és una important tradició en el Nadal Alcoià, que any rere any millorem i que dona el tret d’eixida en un mes màgic a la nostra ciutat. Vull agrair la labor i l’aportació d’entitats i negocis que contribueixen a enriquir-ho i a consolidar el seu èxit”, ha afirmat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

A més dels comerços, diverses entitats solidàries també han format part de l’oferta disponible, donant a conéixer la seua labor, i per exemple, en el cas de Càritas, amb la seua campanya del butà dirigida a les famílies més vulnerables.

NOMBROSES ACTIVITATS
Durant els dies que ha durat aquesta cita nadalenca, hi ha hagut ludoteca gratuïta amb jocs de taula, trencaclosques, estructures musicals i jocs de destresa, tallers de redacció de cartes als Reis d’Orient, photocall nadalenc, artesans del pesebre amb treball demostratiu en diferents materials, recinte ecològic: espai d’atraccions ecològiques, llits elàstics, tir amb arc i minigolf amb preus populars i burretes i dromedaris per a passejar, que els dies de pluja no van estar per a protegir-los, segons s’apunta des del consistori.

A més, va haver-hi diferents actuacions musicals i de dansa, a més de culturals, com a teatre nadalenc en anglés, contacontes, jazz i màgia.

El Mercat del Nadal està organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi mitjançant la regidoria de Comerç, i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Federació de Comerç i ACECA.

Send this to a friend