El Mig Any de la Fira torna amb una variada programació d’activitats

Arranquen el 17 de maig amb l'última cita del congrés sobre la Fira

El Mig Any de la Fira torna
Les edils de comerç i Fira al costat de l’alcaldessa en la presentació.

Cocentaina es prepara per a celebrar el Mig de la Fira de Tots Sants i l’organització del certamen ha donat ja a conéixer la programació que donarà forma a una cita que s’ha consolidat en els últims anys. Les iniciatives arranquen el 17 de maig amb l’última cita del congrés sobre la Fira, que va quedar pendent al març quan es va celebrar aquesta convocatòria, i que estarà dedicada a emprenedors, universitaris i públic en general.

El plat fort arribarà el cap de setmana del 19 al 21 de maig, amb una variada oferta de concerts que es desenvoluparan en el recinte firal situat al costat del Centre Cultural El Teular. “I en el marc del FiraFest tindrem espai per a parades de venda amb molts dels articles que trobem cada any a Cocentaina en els primers dies de novembre i que es repartiran per l’entorn del Teular i fins i tot fins al passeig del Comtat”, avançava l’edil de Fira, Eugenia Miguel.

Mostres de cotxes clàssics, una competició de domatge i les rutes gastronòmiques completen el programa d’aquest Mig Any. “Tindrem tres caps de setmana des de mitjan maig per a poder gaudir del cinqué i tapa en els establiments hostalers locals, així com de menús especials. A més, els qui participen poden optar a interessants premis que anirem donant a conéixer en els pròxims dies”, significa la regidora de Comerç, Paqui Ruiz.

Finalment, l’alcaldessa de la localitat convida a Cocentaina i a la comarca a gaudir d’aquest nou lliurament del Mig Any “amb aquestes propostes aconseguim dinamitzar el poble en l’equador de la primavera, però també obrim el compte arrere cap a la pròxima edició”.

Recordar que la Fira del 2023 tindrà rècord de duració perquè se celebrarà entre l’1 i el 5 del mes de novembre.

Send this to a friend