El Mig Any de la legislatura. MÀRIUS IVORRA. Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Estem al “mig any de la legislatura”, tenim un capità i cavallers que van apel·lar a la seua Filà, als alcoians, que realitzarien una gran tasca, eren poquets però es multiplicarien, tenien voluntat de consens i demanaven la col·laboració de tots per fer un gran càrrec.

Va explicar idees, va vendre projectes, però a hores d’ara sols hem vist molta palla i molt poc de forment i no serà, almenys des de Compromís, que ens hem ofert a col·laborar i a treballar en projectes conjunts.

La sensació majoritària dels que vivim a Alcoi, es que estem en caiguda lliure i el capità, Toni Francès, no està treballant en la planificació de l’any de càrrec.

En dos anys, millor dit en sis anys, la legislatura anterior i el que portem d’aquesta no s’ha fet ni un metre quadrat de sol industrial. A hores d’ara, la única esperança d’alguna activitat per desenvolupar progrés econòmic, que no ens porte a contaminar un aqüífer, és el projecte de Parc Tecnològic de l’Illa de Rodes, projecte presentat per Compromís fa més de 10 anys i ara entrarà en la subvenció de 10 milions que ens dona Europa. Per que l’altre gran projecte, el polígon mancomunat està dormint el somni dels justos, malgrat d’estar al cap davant de la Manco el regidor que va dir fa sis anys, que si acabava la legislatura sense fer-ho demostraria la incompetència del govern. Ja fa dos anys que va acabar la legislatura i continuem igual.

El manteniment bàsic de la ciutat està sota mínims, el capità i cavallers ens han abandonat; voreres trencades, carrers per asfaltar, … i un seguit d’excuses per defendre’s.

Ens han promès que ens incorporaran al segle XXI, que tindrem una ciutat “Smart” City i en realitat el que tenim és un “600” City, per la lentitud en incorporar nous avanços tecnològics que a hores d’ara no ho veiem més enllà d’algunes APP per als mòbils.

Des de Compromís ho tenim clar, per damunt de qualsevol interès de partit està el benefici de tots els alcoians i comarca, i nosaltres continuarem proposant projectes amb l’esperança de consensuar i avançar. Projectes com les habitatges col·laboratius per a la tercera edat, projecció de l’Alcoi comercial a través d’una estratègia singular, recuperació de l’espai del cinema Goya, l’alberg per a joves, l’anella verda, projecció d’Alcoi a través d’una estratègia cultural, Vivim Els Clots, Vivim Santa Rosa, entre d’altres i com no el Polígon Mancomunat i el Parc Tecnològic de Rodes.

A més a més, hem posat a disposició del capità tots els nostres recursos i contactes a nivell de Generalitat i altres institucions per ajudar-lo a fer un bon “boato”.

Ara bé, tot ens fa pensar, el fets així ho demostren que el dia de l’entrada, el capità arrancarà i li faltarà el casc o la capa o fins i tot la carrossa i ens voldrà convèncer que el seu “boato” és així, que el problema ha estat per la falta de col·laboració d’altres: el ballet no ho ha fet bé era culpa de les ballarines; la banda no ha bufat suficient o l’associació no li ha donat suficients diners. La realitat és que el capità i els cavallers han passat, i ara “mig any” la filà, els alcoians, veiem que no va ser encertat triar este capità per a que baixe per Sant Nicolauet representant-nos.

Esperem que amb el “mig any” que queda vulga rebre l’ajuda, doncs els Alcoians ens juguem molt en aquest “boato”

Send this to a friend