El Mig Any plena de música Cocentaina a sis mesos de la Fira

El I Fira Fest va ser un èxit i va reunir gran quantitat de públic en el recinte firal

El Mig Any plena de música
El grup Tito Pontet durant la seua actuació en el Fira Fest. JORDI ARQUES

Cocentaina ha tornat a encertar entorn de la Fira de Tots Sants i la fórmula estrenada enguany per a recordar que queda mig any per al Certamen ha sigut tot un èxit. Centenars de persones van gaudir el passat cap de setmana de la completa programació de concerts que es va oferir dins del I Fira Fest, un esdeveniment que va tindre lloc en el recinte firal situat enfront del Centre Cultural El Teular i que va obrir les seues portes passades les sis de la vesprada del divendres.

Des d’eixa hora, i fins a la matinada del dissabte al diumenge, van passar per l’escenari nombrosos artistes d’estils musicals diferents com a DJ Resident FTS, Mireia Vives i Borja Penalba, Llop Ribera, Sauwy Pérez, DJ Nacho Division, Santi Mataix, Vicente Maffia, No Name, Perversió, Soul Dealers, Flac Band, Mimi i Los Trileros, La Mocha i Tito Pontet. A més, el diumenge va ser torn dels més xicotets amb una sessió de cançons dedicades a ells a càrrec de DJ Resident FTS, mentre que no van faltar una gimcana o l’espectacle denominat ‘El Viatge de la Bruixa Eloise’.

Les temperatures estiuenques es van aliar amb el Mig Any de la Fira i això va propiciar també que les terrasses de bars, així com restaurants presentaren ple absolut tant en la vesprada del divendres com en bona part del dissabte per a gaudir de l’oferta que presentaven les XV Jornades Gastronòmiques de la Fira.

“Estem molt contents perquè s’ha aconseguit l’objectiu que perseguíem amb aquestes activitats, és a dir, dinamitzar al nostre comerç i a l’hostaleria local. Aquest Mig Any de la Fira ha vingut per a quedar-se i de cara a l’any que ve estudiarem noves propostes per a incorporar-les a la programació perquè la gent l’ha gaudit molt”, valorava l’edil de Fira, Eugenia Miguel, a principis d’aquesta setmana.

Durant el cap de setmana va haver-hi també portes obertes al Palau Comtal i el refugi de la Guerra Civil, en ocasió del Dia Internacional dels Museus, i van completar la programació del Mig Any la 14 concentració de vehicles clàssics, i el 49 Trofeu de Ciclisme Verge del Miracle organitzat pel Club Ciclista Contestà.

Send this to a friend