El millor de ‘La Fábrica’ arriba al Collao

Amb Raúl González al capdavant i algunes de les perles de la pedrera madridista

El millor de La Fábrica
Raúl González compleix la seua segona temporada al capdavant del filial del Real Madrid.

Si el passat dia 5 era el primer equip del Real Madrid qui visitava el Collao, les casualitats del calendari han volgut que la seua filial, el Real Madrid Castilla, siga el rival amb el qual el Deportivo es retrobarà amb la competició després de la inoblidable eliminatòria copera de la nit de la Cavalcada de Reis i del brot de coronavirus que va acompanyar aquell partit que va deixar des de llavors sense competir als blanc-i-blaus.

Una volta a la realitat que té de tot menys de tràmit. Si l’eliminatòria contra els d’Ancelotti va posar al límit emocionalment a l’Alcoyano, el duel d’aquesta vesprada (17 hores) contra l’equip de tota una llegenda del nostre futbol com és Raúl González, suposa un altre repte anímic per als de Vicente Parras, els qui encara no s’havien vist amb tres derrotes consecutives.

Per a afegir més pebre al moment, el Real Madrid Castilla arriba al Collao en el seu millor moment de la temporada. Per primera vegada ha encadenat tres partits consecutius sense perdre. Va arrancar 2022 amb una convincent victòria sobre l’Andorra, que cavalcava tercer en la taula, vencent per 3-1. A això calia afegir el seu contundent comiat de 2021, guanyant 0-3 al Betis Deportivo a la Ciudad Deportiva Luis Sol, resultat al qual calia sumar el 1-1, també com a visitant, aconseguit a casa del Sevilla At.

Aquesta successió de bons resultats coincideixen en un moment on en el Real Madrid es torna a parlar de la pedrera. Moltes són les veus dins del club que pensen que estan davant una generació única que es va donar a conéixer a la fi de la temporada 2019/20, amb la conquesta de la Youth League. Aquell equip que es va alçar amb el títol en Nyon (Suïssa) va tindre una primera temporada d’assentament amb l’entrenador que els va portar a guanyar aqueixa prestigiosa competició, la Champions League en la categoria juvenil.

Els ensenyaments de Raúl
Raúl González arribava a la banqueta del Real Madrid Castella després d’una fase d’aprenentatge que va començar en 2018 quan es va fer càrrec del Cadet B. En el seu debut amb el filial el va classificar l’any passat per al play-off d’ascens encara que un Eivissa més quallat es va acabar creuant en el seu camí i va aconseguir seguir avant després de quedar 0-0. Mentrestant, el mític 7 no deixava indiferent a ningú i tampoc van passar desapercebudes la seua manera d’entendre aqueixa etapa formativa en la qual molts futbolistes es perden per circumstàncies alienes al món del futbol.

> LLIJA L’ARTICLE COMPLET EN L’EDICIÓ DE HUI DISSABTE 22 DE GENER DE EL NOSTRE CIUTAT.

Send this to a friend