El Moniàtic celebra la seua 30 edició del 28 al 30 setembre

La monologuista Cristina Gómez actua en L'Escenari aquest dijous

El Moniàtic celebra la seua 30 edició
La humorista alcoiana Cristina Gómez.

La 30 edició del Moniàtic torna al barri del Partidor del 28 al 30 de setembre, sent el dissabte que ve el dia central i que comptarà amb música i diferents activitats gratuïtes per a tots els públics.

La temàtica és la defensa del centre social okupat Cals Flares, recordant des de l’organització que està previst un nou intent de desallotjament el pròxim 5 d’octubre. A més, enguany el festival comptarà amb més representació femenina que mai.

El dijous, a les 20 hores, actuarà en el pub L’Escenari Cristina Gómez, amb el monòleg ‘Tonta’, i el divendres a les 19 hores es presentarà la novel·la gràfica ‘Ronson’ de César Sebastián, en la llibreria Detroit, i des de les 20 hores en el pub El Petroli hi haurà sessió de música i art.

Dissabte que ve, a les 9.30 hores hi haurà ruta guiada sobre Ovidi, des del Passeig del Viaducte, i a les 11.30 hores començaran les actuacions en el solar de Forn del Vidre. A les 17.30 hores manifestació en defensa de Cals Flares, des de la plaça Ramón y Cajal a Sant Rafel, on a partir de les 19 hores hi haurà actuacions, així com menjar i beguda a preus populars i un punt violeta.

Send this to a friend