El muntatge de l’enramada de festes comença aquesta nit

La instal·lació d'aquesta ornamentació s'allargarà fins la setmana vinent

El muntatge de l'enramada de festes comença aquesta nit
Els camions ja estan preparats per a muntar l’enramada.

La Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi comença aquesta nit la instal·lació de l’enramada amb els 19 trams de la plaça d’Espanya. Des del consistori es detalla que “una vegada passe l’últim autobús, al voltant de les 22 hores se seguirà el procediment dels últims anys, seguint totes les mesures de seguretat que marca la llei actual”.

S’apunta a més que, hi haurà tall de trànsit en la part baixa del C/ Sant Tomàs, desviament cap al C/ Sant Jaume, a més en la Sant Blai es desviarà el trànsit pel C/ Sant Tomàs direcció cap al pont de Sant Jordi.

La col·locació seguirà demà amb 20 trams en Sant Nicolau, dimecres continuaran amb 19 també en Sant Nicolau i Sant Llorenç i acabaran la setmana, dijous, amb 20 trams de Sant Llorenç i País Valencià.

La setmana vinent, dilluns acabaran l’Avinguda País Valencià, amb els 15 trams restants, dimarts serà el torn de Mossén Torregrossa, Sant Tomàs, Sant Blai i Gonçal Barrachina, amb un total de 19 trams, dimecres seran als carrers Pintor Casanova (Major), Sant Miquel i Sant Jordi, amb 17 trams, i acabaran el dijous amb els 15 trams dels carrers Sant Francesc i L’Escola.

La Policia Local ja està col·locant les plaques pertinents per a avisar de les prohibicions d’aparcaments en cada tram.

La regidora de Festes, Carol Ortiz, vol “destacar la gran faena que fan tant la Brigada d’Obres que des de fa més de 30 anys col·loca l’enramada, com la Policia Local que controla el trànsit. També vull demanar disculpes per les possibles molèsties que ocasionem al veïnat durant aquests treballs”.

“És necessari recordar que l’enramada sempre comença a col·locar-se en aquestes dates perquè necessita dues setmanes per a completar la instal·lació i després es començarà amb el castell, que és el que està en la part de dins del magatzem on es guarden les peces, d’aquesta manera el castell estarà col·locat l’1 d’abril. A l’hora de desmuntar, se segueix el procés contrari, per a depositar-lo tot de nou en el magatzem municipal”, ha conclòs Ortiz.

Send this to a friend