El museu de Camilo Sesto s’instal·larà en El Camí

Serà en l'edifici de l'antic Asil, al costat de La Capella

El museu de Camilo Sesto s'instal·larà en El Camí
Edifici en el que anirá el museu dedicat a Camilo Sesto.

Una de les últimes voluntats del popular cantant alcoià Camilo Sesto era donar a la ciutat el seu llegat artístic perquè es mostraren en un museu. Les peces que s’exhibiran en el museu ja es troben a Alcoi mes de juliol passat. Son 749 piezas  que permitirán hacer un repaso de la trayectoria musical del cantante fallecido en setembre de 2019.

Faltava per conéixer el lloc en el qual s’instal·laria el museu que, segons ha revelat l’alcalde d’Alcoi en una entrevista concedida a El Nostre, s’instal·larà al carrer El Camí, en l’antiga casa del capellà de l’Asil al costat d’un altre espai expositiu, el conegut com La Capella.

El museu dedicat a Camilo *Sesto està, per tant, més a prop després que l’alcalde, Toni Francés, haja confirmat que el pròxim pressupost municipal comptarà amb una partida destinada a fer-ho possible. “El  Museu de Camilo Sesto serà un element de dinamització turística per a la ciutat i anirà en l’antiga casa del capellà, l’edifici annex a la Capella. El compromís és que el museu estiguera dins de la ruta de Camilo Sesto i prop del Centre i està ubicació compleix aqueixes premisses”, ha dit.

 

Send this to a friend