El Museu de la Biodiversitat inaugura una exposició sobre fibres vegetals

La mostra ret homenatge a l'iberut Juan Masegosa Martínez

El Museu de la Biodiversitat inaugura una exposició sobre fibres vegetals
A mitjan març va tindre lloc l’acte inaugural de l’exposició.

L’exposició ‘Fibras vegetales. Patrimonio natural y cultural. El Corcho’ està oberta a visites fins al 30 d’abril, en el Museu de la Biodiversitat d’Ibi. Recentment va tindre lloc l’acte inaugural presidit per Rafael Serralta, alcalde d’Ibi, Eduardo Galante, director del museu, i Rubén Barea, regidor de Museus i Turisme.

El Museu des de fa temps compta amb un grup de persones curioses i aficionades a les fibres vegetals, que ja porten molts anys treballant-les, ‘La Brigada de los 15 Ramales’, que són l’eix central de l’exposició i de les moltes trobades i tallers que realitzen al llarg de l’any i en els quals exerceixen de mestres.

La nova exposició ret homenatge a un dels ‘esparteros’ més destacats del Taller de l’Experiència, Juan Masegosa Martínez. Amb aquest reconeixement el Museu de la Biodiversitat agraeix la seua aportació a la cultura de l’espart i les fibres vegetals. Com expressaven en durant la presentació, “Juan Masegosa és una d’aqueixes persones que ajuden dia a dia a acostar aquests coneixements a la població i contribuir amb això a la seua posada en valor i continuïtat en el temps”.

A aquesta exposició se li uniran les jornades de ‘Fibras vegetales. Patrimonio natural y cultural. El Corcho’, que se celebraran el 22 d’abril.

Send this to a friend