El Mutua Levante NB Alcoi presenta els seus equips online

La presentació va acabar amb la foto de família amb els 200 participants, 15 entrenadors i la directiva

El Mutua Levante NB Alcoi presenta els seus equips online
El vídeo va tindre un important èxit a nivell de visualitzacions

En el seu desé aniversari, el Mutua Levante NB Alcoi no podia quedar-se sense la presentació dels seus equips pel que els seus responsables van tirar mà de la tecnologia i a través de les xarxes socials van celebrar l’acte, no de la manera que haguera desitjat de manera presencial i amb el pavelló Mutualidad de Levante com a testimoni, sinó en línia i a través del canal de Youtube del club.

Una iniciativa que va tindre molt bon acolliment com demostra que en les primeres 24 hores després de la seua publicació es van superar les 300 visualitzacions. El vídeo, que comença amb unes paraules del vicepresident Paco Escobar, que va exercir com a presentador de l’acte, es va poder veure les plantilles dels dotze equips federats amb els cromos de cada jugador i jugadora, així com dels entrenadors i entrenadores.

També es van passar imatges dels equips dels sis col·legis convinguts que sumen un equip prebenjamí, dos benjamins i quatre alevins. Com speaker de la presentació va actuar la directora esportiva, Lliris Rovira, no faltant en el vídeo el discurs del president Salva Monzó i les paraules del regidor d’esports, Miguel Juan Reig. La presentació va acabar amb la foto de família amb els 200 participants, 15 entrenadors i la directiva. Lliris Rovira es mostrava molt satisfeta de l’acolliment del vídeo i la resposta trobada. “Estem vivint una situació complicada amb tota l’activitat del club suspesa des del passat 22 de desembre. Hem hagut de suspendre els entrenaments, hem ajornat 33 partits i fins i tot les activitats programades per a Nadal. Malgrat tot, no podíem deixar de fer la presentació i més en un any tan especial per al club com aquest, en el qual compleix el seu desé aniversari”. La directora esportiva afegia que “ha sigut un treball molt costós, perquè primer vam haver de fer les fotos, després més de 170 cromos, i fusionar-lo tot en un vídeo en el qual tots pogueren veure’s sense que la seua projecció resultara pesada, i crec que l’aconseguim”.

El club segueix sense poder entrenar en la pista, des del primer equip femení de Primera Nacional fins als infantils, encara que l’activitat segueix i tots entrenen en línia els mateixos dies a la setmana que tindrien lloc les seus entrenaments en pista.

Send this to a friend