El Mutua NB Alcoi presenta als seus equips

En total són vint equips, sis d'ells en categories escolars

El Mutua NB Alcoi presenta als seus equips
Aspecte que presentava el pavelló Mutualidad de Levante en l’acte de la passada temporada.

Jornada molt especial la que viurà aquesta vesprada, a partir de les sis, el Mutua Levante NB Alcoi en el pavelló Mutualidad de Levante. Tots els equips del club, des dels sèniors que militen en categoria nacional fins als més xicotets, que disputen els seus partits en els Jocs Esportius, estan convocats per a realitzar la presentació oficial.

Prèviament es disputaran els partits del júnior femení d’Autonòmica i el júnior masculí de Zonal i tot seguit es procedirà a la presentació dels vint equips amb els quals compta aquesta temporada el Mutua NB Alcoi. D’ells, un total de sis són escolars i pertanyen als huit col·legis que el club té convinguts amb diferents centres escolars de la ciutat. Són Apacesco, Miguel Hernández, El Romeral, La Salle, Horta Major, Sant Vicent, Arnauda i Sant Vicent de Paúl.

El club també compta amb altres huit equips d’iniciació al rendiment, tres júniors i tres sèniors, la qual cosa fa una suma total de 275 entre jugadors i jugadores.

Per a Lirios Rovira, directora esportiva, la presentació “és un dels actes més esperats pels jugadors i jugadores del club. És un dia festiu on podem reunir-nos i veure com el club va creixent temporada rere temporada”.

Send this to a friend