El Nostre Ciutat obrirà la jornada ‘El periodisme més pròxim’

Tindrà lloc aquest dissabte en l'IVAM CADA Alcoi

El *Nostre *Ciutat obrirà la jornada ‘El periodisme més pròxim’
Façana de l’IVAM CADA Alcoi. | ARXIU

El Nostre Ciutat serà el gran protagonista de la jornada sobre mitjans de comunicació que, sota el títol ‘El periodisme més pròxim’ se celebrarà aquest dissabte, 1 d’octubre, en l’IVAM-CADA Alcoi. En concret aquest periòdic, que s’acosta als deu anys d’existència, serà l’encarregat d’obrir l’activitat amb una trobada entre l’exdirector i l’actual director del mitjà. Ramón Climent i Luis Peidro, respectivament, s’encarregaran d’oferir una ‘classe magistral’ sobre el periodisme de proximitat del qual El Nostre és un clar exemple.

La jornada, que donarà inici a les 10 hores, està organitzada per l’Associació de Periodistes de la província d’Alacant, amb l’objectiu d’analitzar el periodisme local i de proximitat en tots els seus formats: televisió, àudio i premsa escrita, en paper i digital, i gràfica. Aquesta activitat es realitza gràcies al patrocini de l’Àrea de Relacions Informatives de Presidència de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi amb el suport d’IVAM CADA Alcoi, que cedeix la seua seu per a realitzar l’esdeveniment.

El congrés se celebrarà entre les 10’00 i les 14’45 hores. Aquesta activitat està dirigida principalment a professionals del sector periodístic i de la Comunicació, així com a estudiants de Periodisme i/o Comunicació Audiovisual i a qualsevol interessat en la comunicació i el periodisme local.

La jornada començarà amb la benvinguda als assistents per part de les autoritats. Continuarà amb una la citada obertura a càrrec de Ramón Climent i Luis Peidro i continuarà amb tres taules redones i el comiat. Entre les dues primeres taules redones hi haurà un descans en el qual els assistents podran compartir opinions amb els ponents i assistents a l’esdeveniment.

Send this to a friend