El Nostre Nadal, des de hui a la venda en quioscos i papereries

Mónica Jover il·lustra la portada d'aquest especial de 88 pàgines

Aquest dissabte ix a la venda ‘El Nostre Nadal 2022’, un especial de 88 pàgines amb tota la informació del Nadal Alcoià. A més, inclou reportatges, nombroses col·laboracions, un repàs a l’actualitat d’enguany, i l’anàlisi de diversos periodistes.

En ‘El Nostre Nadal’ es parla de com es viu el Nadal en tota la comarca i a Alcoi, de Tirisiti, de tradicions, de nadaletes, i també de les nombroses singularitats que caracteritzen a la nostra zona en aquesta època. També es troba detallada tota la programació de ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’, destacant el retorn d’uns certs actes, i especialment, de la total normalitat en tots ells, després de dos anys en què el Nadal Alcoià s’ha vist minvat a causa de la pandèmia de la COVID-19 amb la cancel·lació i adaptació de molts actes, i després per les restriccions.

Així, des de hui, aquest especial es pot comprar per tan sols 2 euros en papereries, quioscos i llibreries.

PORTADA DE MÓNICA JOVER
L’artista alcoiana Mónica Jover va rebre l’encàrrec d’elaborar la portada d’aquest especial, un encàrrec que reconeix que li “va fer il·lusió”, encara que de seguida va començar a pensar en “com enfocar-lo, perquè cada projecte és diferent i ha de tindre la seua connotació particular”.

Mónica Jover.

El resultat final, amb el qual es mostra “contenta” va arribar després de “rebutjar” una primera opció, ja que aquesta “tenia més informació de colp i no la veia neta”. Així, va decidir “jugar una mica amb el monocolor en la portada. És bastant blanca, molt lluminosa”. Jover ha optat per “centrar la informació en un objecte que representara el nostre Nadal, ací a Alcoi”, d’ací, haver triat la carta, perquè “són els desitjos que demanem”.

Durant el procés, Mónica Jover al·lega haver-li’l “passat bé, perquè treball molt en el collage i em divertisc molt”. A més, Jover li ha donat el seu toc particular, i ha afegit el fil, un material amb el qual està treballant en l’actualitat professionalment.

Send this to a friend