El nou col·legi Sant Joan Bosco, a la primavera

El nou Col·legi Sant Joan Bosco te un cost de més de sis milions d'euros

El nou col·legi Sant Joan Bosco, a la primavera
Un moment de la visita realitzada per la consellera a les obres del col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina

El nou Col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina serà una realitat després de Pasqua i les obres del mateix avancen a tan bon ritme que fins i tot s’està treballant amb antelació als terminis previstos inicialment. Així ho va assegurar el divendres la Consellera d’Educació, Raquel Tamarit, durant la visita que va fer a la Vila Comtal emmarcada dins del Seminari d’Estiu que el Govern Autonòmic està duent a terme aquest cap de setmana a Alcoi.

Tamarit va recórrer les instal·lacions i va destacar la inversió de 45 milions d’euros que ha fet l’administració regional a les nostres comarques per a impulsar totes aquelles infraestructures educatives que estaven pendents des de fa tants anys. A més, va assenyalar que els treballs del nou Bosco, si no hi ha contratemps, podrien estar finalitzats a la primavera, “així que, si l’Ajuntament i la Comunitat Educativa el consideren viable, ja podrien realitzar-se les classes ací durant l’últim trimestre del curs que començarà dilluns que ve. Estic impressionada pel resultat del projecte. Es nota que Ajuntament, arquitectes i comunitat educativa han treballat conjuntament per a definir un projecte d’edifici amb moltes novetats, així com totalment sostenible”, va dir.

També l’alcaldessa de Cocentaina es va mostrar satisfeta per veure que la llarga reivindicació per a reclamar la unificació del Bosco estava a punt de ser una realitat “estem contents i eufòrics. És un centre adaptat a les noves teories pedagògiques, pensat per a les persones, en el qual s’atenen les noves necessitats que tenen els xiquets i polivalent perquè el poble de Cocentaina puga organitzar també ací diferents activitats”, va significar Mireia *Estepa.

El nou Col·legi Sant Joan Bosco ha tingut un cost de més de sis milions d’euros per a crear unes instal·lacions que compten amb sis aules per a infantil, dotze per a primària, menjador, biblioteca, sales polivalents o pistes esportives. A tot això se li ha incorporat el gimnàs que va ser construït a principis de la dècada del dos mil.

Send this to a friend