El nou equip Actaio es presenta en Alcoi al Consell Rector del Pacte

Aquesta nova edició serà coordinada des del consistori alcoià i l'equip estarà situat en les dependències d’Àgora

El nou equip Actaio es presenta
El projecte es va iniciar en 2016 i des de llavors manté una rotació consecutiva entre els municipis d’Alcoi, Ibi i Ontinyent.

Recentment s’ha presentat en Àgora Alcoi el nou Equip Actaio al Consell Rector de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent, del qual formen part els ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, les associacions empresarials FEDAC, IBIAE i COEVAL i les organitzacions sindicals CCOO i UGT.

Aquesta nova edició serà coordinada des de l’Ajuntament d’Alcoi, on està situat l’equip, seguint amb la rotació consecutiva establida des de l’inici del projecte l’any 2016.

L’equip tècnic d’Actaio està format per cinc professionals, entre els quals es troben tres tècniques de formació, una tècnica de recursos humans i un tècnic de comunicació i màrqueting.

L’equip ha explicat les accions proposades per al desenvolupament de les línies d’actuació que formen part del Projecte Experimental VII: Formació professional, innovació i qualificació per al desenvolupament local, on es treballarà la qualificació de la població a través del sistema integrat de formació professional, com a resposta a les necessitats del teixit empresarial, l’empresa com a agent clau per a l’atracció i desenvolupament del capital humà, l’ocupabilitat, igualtat d’oportunitats i inserció laboral a través de noves metodologies adaptades a l’entorn digital i finalment, la consolidació d’estructura territorial i xarxes internes.

Com en anys anteriors, totes aquestes accions s’oferiran a les localitats que comprenen les àrees funcionals del Projecte Actaio (Alcoi i La Vall d’Albaida).

El Projecte Experimental VII està subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i pel Ministeri de Treball i Economia Social, formant part del programa AVALEM TERRITORI. La subvenció amb la qual ha sigut dotat el Projecte correspon a la xifra de 174.416,30 euros.

El Consell Rector del Pacte ha aprovat les línies d’actuació del projecte donant el vistiplau a l’inici de les activitats i accions de l’equip.

Send this to a friend