El Partidor arranca les seues festes el dijous amb la ‘plantà’ de la falla

El dissabte es duran a terme els actes centrals, que transcorreran en el solar del carrer Sant Rafel

El Partidor arranca les seues festes el dijous amb la ‘plantà’ de la falla
Imatge d’arxiu de les festes del Partidor de l’any 2019.

Un barri alcoià que se suma tradicionalment a la celebració de les Falles, és el Partidor, que enguany ha programat diferents actes del 23 al 25 de març. El dijous serà la ‘plantà’ de la falla, a partir de les 19 hores. L’Associació de Veïns aprofitarà l’ocasió per a engalanar la zona on tindran lloc els principals actes, a més de descobrir el cartell de les festes. A la nit s’ha organitzat un sopar de ‘sobaquillo’.

Ja el divendres, han programat un concert de jazz a càrrec de Swing 26, a les 20’30 hores, en l’Ateneu El Panical (Forn del Vidre, 4). A continuació, entorn de les 22 hores, sessió ‘Jam barrial’.

El dissabte 25 es duran a terme els actes centrals, a celebrar en el solar del carrer Sant Rafel. A les 9’30 serà la tradicional ‘despertà’ de la mà del grup de dolçaines i tabals La Cordeta. Després, durant el matí, hi haurà un desdejuni popular de xocolate i bunyols, trobada de pintors, taller de dibuix infantil, i també contacontes participatiu amb Papallona Teatre. Al migdia es farà una paella gegant i a partir de les 19 hores donaran principi diversos concerts. Primer actuaran The Pajos i Desustancia, després una batucada i després de la ‘cremà’ de la falla (23 hores), serà el torn de Suite Rumba i Dj Kanuto. Indicar que totes les activitats tenen entrada lliure.

Send this to a friend