El passaport Covid entrarà en vigor en la nit del divendres al dissabte

Es podrà presentar en paper o en el mòbil, al costat del DNI

El passaport Covid entrarà en vigor en la nit del divendres al dissabte
El passaport serà obligatori en establiments d’hostaleria amb un aforament major a 50 persones.

La Generalitat Valenciana ja ha anunciat oficialment l’entrada en vigor del passaport Covid a la Comunitat Valenciana després de rebre l’aval del TSJCV a la implantació d’aquesta mesura en hostaleria, oci, alguns esdeveniments o en les visites a hospitals. 

Serà en la nit del divendres 3 al dissabte 4 de desembre quan aquesta mesura s’implante, i de moment, la seua duració serà de 30 dies, abastant d’aquesta manera les festes nadalenques i la d’Any Nou.

Des de la Generalitat s’especifica que, la presentació d’aquest certificat serà obligatori en establiments d’oci o restauració amb un aforament major a 50 persones i d’activitats d’atzar amb restauració, també en esdeveniments de més de 500 persones on no sempre es puga emportar màscara, a més d’en les visites a hospitals i residències de serveis socials.

El passaport Covid es podrà presentar en paper o en el mòbil, juntament amb el DNI.

Aquest certificat es pot descarregar a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat o de manera presencial en els centres de salut amb cita prèvia, segons s’indica des de la Generalitat. En aquest sentit, apuntar que a partir de la setmana vinent l’Ajuntament d’Alcoi habilitarà diferents espais en la localitat per a poder descarregar i imprimir aquesta certificació.

El passaport Covid es pot acreditar amb la vacunació completa, una PCR negativa en les últimes 72 hores, un test d’antígens en les últimes 48 hores o la superació de la malaltia en els últims 6 mesos.

Send this to a friend