El Patín Alcodiam comença una temporada de somni

L'estrena dels de Lorenzo Pastor en pista serà el pròxim 26 d'agost davant l'acabat d'ascendir Vilafranca

El Patín Alcodiam comença una temporada de somni
Jugada durant un partit enfront del totpoderós Barça, el mes de febrer passat. | ARXIU

Aquest dimarts han començat els entrenaments del PAS Alcoi amb Lorenzo Pastor al capdavant. Aquesta primera setmana servirà com a preparació per a les primeres trobades de la pretemporada que tindran lloc en terres catalanes.

El divendres 26 d’agost posaran rumb a Vilafranca del Penadés per a enfrontar-se al conjunt recentment ascendit a l’OK Lliga, i que està entrenat per Francesc Bargalló. Aqueix mateix dissabte jugaran davant el Reus abans de tornar a casa. Dos partits que serviran per a agafar sensacions i veure el nivell de l’equip.

El partit en el qual els d’Alcoi es visten de curt davant la seua afició serà el dia 3 de setembre, que és quan se celebrarà el Trofeu Ciutat d’Alcoi, davant el Lleida. Amb aquests tres partits de pretemporada, l’Alcodiam afrontarà l’inici de lliga el 10 de setembre, a domicili, davant el Vilafranca a les 19’30 hores.

La temporada comptarà amb una altra aturada deguda al Mundial que se celebrarà a l’Argentina entre els mesos d’octubre i novembre. D’aquesta manera, els que entrena Lorenzo hauran de fer una altra mini pretemporada quan finalitze la jornada sis, per a tornar en les millors condicions al partit del 19 de novembre, a domicili, davant el CE Noia Freixenet.

Cal destacar que la campanya d’abonaments inclou tota l’OK Lliga i els partits de l’europeu a preus reduïts. Enguany el Pavelló Miguel Sarasa brindarà trobades d’alt nivell.

En el capítol de fitxatges han sigut tres les incorporacions: Joan Oltra, Biel Pujades i Ceschin.

Quant a les baixes, Marc Castañer s’ha anat al Reus, Pere no continuarà com a blaugrana i Cantó marxa al Sporting. Si no hi ha més novetats, així es quedarà la plantilla.

Send this to a friend