El Patín Alcodiam tanca el capítol de fitxatges amb la incorporació de l’argentí Caco Ceschin

Procedeix del Palafrugell i se suma als de Biel Pujades i del porter Joan Oltra

El Patín Alcodiam tanca el capítol de fitxatges amb la incorporació de l'argentí Caco Ceschin
El nou jugador de l’Alcodiam

El Patín Alcodiam ha tancat el fitxatge de l’argentí Caco Ceschin, de 23 anys, per a apuntalar la plantilla del retorn europeu dels blaugranes. Procedeix del Palafrugell, on ha jugat les tres últimes campanyes, si bé el seu salt a Europa va ser a Itàlia, on va jugar en el Corregio.

Es tracta d’un armador de joc amb un excel·lent desplegament físic i bona arribada a les posicions d’atac. Aquesta última temporada va aconseguir 17 gols i 4 assistències en 26 partits. Es tracta d’un altre producte més de l’excelsa pedrera «sanjuanina», la millor de l’Argentina.

El seu fitxatge se suma al de Biel Pujades, de 21 anys i procedent del Manlleu, un jugador de característiques més ofensives que l’italo-argentí que aquesta temporada, en el seu debut en l’OK Lliga, ha anotat 21 gols en 25 partits.

Completa el capítol de fitxatges de l’Alcodiam per a la temporada 2022/23 el porter Joan Oltra, procedent del HC Cocentaina, que vindrà a ocupar la vacant deixada per Marc Castañer, que marxa al Rivas de l’OK Plata a la recerca de minuts.

Send this to a friend