El pitjor Alcoyano de la temporada cau per la mínima en la Nova Condomina

Els blanc-i-blaus, molt desdibuixats i per moments superats àmpliament, van poder ser golejats per un Múrcia que va estavellar dues pilotes en el pal

El local Zeidane davant Raúl González i Lillo. Foto: Real Murcia

El pitjor Alcoyano de la temporada va poder eixir escaldat de la Nova Condomina, on finalment va caure per la mínima, la millor notícia per als de Vicente Parras. Els blanc-i-blaus, molt desdibuixats i per moments clarament superats, van poder ser golejats per un Múrcia que va fer mèrits per a anar-se amb una golejada en el sarró. A més del exblanc-i-blau Dani Vega, en el descompte de la primera meitat, els grana van estavellar dues pilotes en el pal, a més de gaudir d’una infinitat d’ocasions, unes avortades per Miguel Bañuz, el millor del Deportivo en aquest xoc, i altres desbaratades per la mala punteria ‘pimentonera’.

El Deportivo no acaba d’arrancar. El 3-0 davant el Calahorra va ser un miratge i la realitat actual dels blanc-i-blaus no té a veure amb les expectatives que l’equip va generar al principi de temporada. És un equip partit, en el qual diverses peces cridades a ser importants en aquest equip han caigut per la plaga de lesions o perquè estan molt lluny de la seua millor forma. El partit de la Nova Condomina ha sigut un voler i no poder dels blanc-i-blaus, per moments arrossegats per l’onada atacant dels locals.

Excepte en els primers minuts, en els quals els de Vicente Parras van aconseguir mantindre el tipus, el partit va passar a un escenari amb un Alcoyano irrecognoscible enfront d’un Múrcia que d’haver tingut més esmolada la seua punteria pràcticament haguera pogut deixar sentenciat el xoc en el descans. Fins a tres ocasions van arribar avisar els ‘pimentoneros’ sobre un exigit Miguel Bañuz. En el minut 12 Galindo ha provat els reflexos del meta blanc-i-blava. El 23 grana ha disparat des del pic de l’àrea obligant a estirar-se tirant-se al pal curt.

Sis minuts després, l’ocasió més clara per al Múrcia després d’una excel·lent acció individual de l’exmadridista Pedro León per banda, es desfà amb claredat de Fran Varela, passe arrere i Loren s’afarta de pilota per a disparar per damunt del travesser. En el 27 un tímid avís blanc-i-blau, Rubio des de més de vint metres ha buscat una rematada que s’ha anat per damunt de la porteria de Serna. Ni un sol acostament en tota la primera meitat de l’Alcoià, producte de la clara superioritat d’un Múrcia que per moments ha passat per damunt dels de Vicente Parras com una piconadora.

En el 40 Loren ha buscat de rosca l’esquadra de Miguel Bañuz i la pilota s’ha anat fora per molt poc. En el 44 nova ocasió clara dels granes, Pedro León s’ha plantat davant de Bañuz, el meta blanc-i-blava s’ha tret de damunt com ha pogut el tret, l’acció ha continuat i el exblanc-i-blau Dani Vega ha disparat increïblement per damunt del travesser quan el més fàcil era espentar-la entre els tres pals.

Quan no ha fallat el 17 grana ha sigut en el descompte, Koke Sáiz perd una pilota en el centre del camp, el Múrcia organitza una ràpida contra i des de la frontal Dani Vega mana una sabatada al qual res pot fer res Miguel Bañuz, certificant a la vora del descans la clara superioritat dels *pimentoneros en la primera meitat.

Pal i travesser per al Múrcia

A volta de vestuaris més del mateix. El Deportivo en la cova i el Múrcia tocant arravatament. En el 52 Miguel Bañuz ha tornat a lluir-se, dos minuts després Pablo Ganet ha disparat al pal des de la frontal. En el 56 Miguel Bañuz ha enviat a córner un mà a mà amb Dani Vega. En el 67 qui ha disparat al travesser ha sigut Loren, també des de la frontal on ha rematat sense que ningú li encimbellara. En el 75 és una altra vegada Pablo Ganet qui busca el segon, el tret del 10 grana ix desviat amb Bañuz batut

I amb tot el peix venut, el col·legiat afegint sis minuts al temps reglamentari, ha vingut un centre-xut d’Agüero que el meta Serna ha desviat de punys. Toca reflexionar perquè la competició li ofereix una nova oportunitat a l’Alcoyano, ara en el Collao, ja que el dijous rep al cuer Athletic B, partit que es perdrà Fran Miranda, que ha vist targeta i haurà de complir cicle.

Alineacions:

Múrcia: Serna, Alberto, González, Íñigo Piña, Arnau Solà, Loren (88′ Santi Jara), Galindo, Julio Gracia, Pedro León (71′ *Zeidane), Pablo *Ganet (85′ Armant) i Dani Vega (85′ Carrasco)

Alcoià: Miguel Bañuz, Lillo, Raúl González, Álvaro Vega, Fran Varela, Armental (63′ *Primi), Fran Miranda (74′ Pedro Sánchez), Juanan, Koke Sáiz (46′ Agüero), Rubio (63′ Conejero) i Raúl Alcaina.

Àrbitre:

Vicente Moral (Castellà-Lleonés). Va amonestar al local Julio Gracia i als visitants Fran Miranda i Agüero.