El Poliesportiu acull el III Trofeu Barrull de Boxa

Es van disputar nou combats en dos campionats BAC de la Comunitat Valenciana

El Poliesportiu acull
Instantània d’un dels combats celebrats en el pavelló Miguel Sarasa. ALDEMAR

El passat cap de setmana es va celebrar a Alcoi el III Trofeu Barrull de Boxa. Els combats es van disputar en el Pavelló Miguel Sarasa, amb dos campionats BAC (Boxa Amateur Clàssica) de la Comunitat Valenciana.

Aquests van ser els resultats: En el primer combat (-62 Kg. 3X3 Jove Masculí) el guanyador va ser Mario Carlos Baila, del C.B. Domadores, davant Alejandro Cortés, del CB Barrull. En el segon combat (-60 Kg. 3×3 Elit Masculí) Álvaro Ouaoua, del Lord Boxing Club del Port de Sagunt, es va imposar a Fernando Walter Sosa, del CB Ariel León Dénia.

El tercer combat (-80 Kg. 3×3 Elit Masculí) se’l va emportar Klim Gustev, del CB Amado Family davant Allal Abassi, del CB Sagunt. En el quart (-74Kg. 3×3 Elit Masculí) el vencedor va ser Marcos Jiménez del CB Vista Gym davant Brian Martínez, del Lord Boxing Club del Port de Sagunt.

En el cinqué combat (-63.500 Kg. 3×3 Jove Masculí) Wallid Salloum, del CB Evolution, li va guanyar a Yasin Salmouni del CB Vista Gym. En el sisé combat (-70Kg. 4×3 B.A. C.) Ramón Kovacs, del CB Sedaví, es va imposar a Julian Klykotskyy, del CB Ariel León.

En el seté (-58Kg. 4×3 B.A. C.) Constantino Fernández, del CB Barrull, va aconseguir véncer a Santiago Saavedra, del CB Calpe. En el huité (-82 Kg. 4×3 B.A. C. Campionat Comunitat Valenciana) Virgili, del CB Barrull, va véncer a Kelvin Obinna, del CB Amado Family.

Finalment, en el nové combat (-51Kg. 4×3 B.A. C. Campionat Comunitat Valenciana), Alejandro Reyes, del CB Barrull, va ser el guanyador davant David Fernández, del C.B. Últim Assalt.

Send this to a friend