El PP acusa el govern d’anul·lar la Mesa del Centre

Amalia Payá lamenta que el govern “no aprofite aquest fòrum per a generar debats entorn de projectes i iniciatives que afecten el barri"

El PP alerta del retard del pla Edificant
Amalia Payá, edil del PP en un Ple | Arxiu

El PP acusa el govern municipal d’intentar anul·lar la Mesa del Centre. La regidora Amalia Payá lamenta que el govern “no aprofite aquest fòrum, creat en 2016, per a generar debats entorn de projectes i iniciatives que afecten el barri. L’última reunió, celebrada a principis de març, va estar centrada en la conversió en zona de vianants, que va arribar a la taula una vegada aprovada. Van quedar fora la resta d’assumptes plantejats pel PP”, remarca l’edil.

Payá assegura que el govern “fa i desfà al seu antull en el Centre al marge de la Mesa”, formada per veïns, comerciants, Cambra de Comerç, Universitat Politècnica de València i partits polítics. “El Govern ni tan sols informa de quins són els seus plans”, lamenta Payá, qui defensa que la Mesa siga un “vertader òrgan de participació” a l’hora de decidir mesures i projectes amb els quals revitalitzar i dinamitzar el barri.

El PP considera “molt preocupant” que el govern “amague” projectes com el de reurbanització de la part alta de Sant Nicolau, en fase d’adjudicació, segons informen des del PP, sense que s’haja sotmés a la participació dels veïns. “Són obres que canvien l’estètica d’un conjunt històric artístic i que s’executaran per decisió unilateral del govern, sense haver-lo presentat a ningú. Això no és participació”, manifesta Payá. Així mateix, l’edil mostra la seua “decepció” per la falta d’informació en la Mesa del Centre sobre les noves partides pressupostàries per a rehabilitar edificis.

Send this to a friend