El PP alerta que més de 12.000 alcoians viuen per davall del llindar de la pobresa

Segons un nou informe del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament

alerta que més de 12.000 alcoians
L’edil Amalia Payá (PP) durant la seua intervenció en un ple municipal. ARXIU

El PP alerta que més de 12.000 alcoians viuen per davall del llindar de la pobresa, segons un nou informe de l’Ajuntament d’Alcoi. La regidora Amalia Payá té clar que aquestes “inacceptables xifres han de fer reaccionar al govern local. El PSOE no pot mirar cap a un altre costat. És necessari pactar mesures per a corregir la situació econòmica”, afirma.

Respecte al diagnòstic elaborat, indiquen que forma part del Pla d’inclusió i cohesió social, recentment aprovat per l’Ajuntament per a aplicar noves polítiques públiques de caràcter social. En aqueix mateix estudi es constata, segons el PP, que la taxa d’envelliment de la ciutat està per damunt de la mitjana provincial i autonòmica, com també l’índex de renovació de la població activa.

“Aquest últim indicador revela que la ciutat perd mà d’obra que marxa a altres ciutats a la recerca d’oportunitats. L’informe és demolidor”, lamenta Payá, qui reivindica la “necessitat d’un govern que siga conscient de la realitat i aplique mesures per a modificar aquesta tendència”.

L’edil ofereix “tot el suport” del PP, com a principal partit en l’oposició, “per a pactar mesures que contribuïsquen a corregir l’actual situació econòmica d’Alcoi”. Segons exposa, “els 12 anys de govern socialista a la ciutat estan tenint conseqüències catastròfiques per a tots els alcoians i especialment per als més vulnerables”.

Send this to a friend