El PP crearà una regidoria del Centre històric si governa

El PSOE denuncia que el local que ocupa la nova seu popular no compta amb llicència d'activitat

El PP crearà una regidoria
El candidat davant la nova seu electoral del PP alcoià. J. SEMPERE

El PP d’Alcoi estrena nova seu en Sant Tomàs 19, un local a peu de carrer “perquè els ciutadans puguen entrar” i traslladar-los les seues inquietuds i propostes, ha assenyalat el candidat a l’alcaldia, Carlos Pastor. Per a això, anuncien que la seu romandrà oberta de dilluns a divendres, tots els matins i vesprades. “Busquem acostar-nos a la gent, com veuen ells l’estat de la ciutat”, argumenta Pastor.

En aquesta línia, l’alcaldable pel PP es mostra “satisfet” amb la iniciativa posada en marxa pel partit en aquesta precampanya electoral, denominada ‘Café amb Carlos’. “Molts ciutadans estan contactant amb mi. Quan poden parlar de tu a tu, això ho agraeix la gent. A vegades els polítics ens perdem en grans temes i no veiem el dia a dia”, assenyala Pastor, qui avança que sobre la base d’aquestes qüestions que recull en conversar amb la ciutadania, han començat a confeccionar el programa electoral.

Una de les propostes és la creació de la regidoria del Centre històric en cas d’entrar a governar. Sobre el projecte, detalla que “fins ara no hi ha hagut un regidor dedicat exclusivament al Centre, és hora que el barri tinga un tractament integral. S’ocuparà de conversió en zona de vianants, comerç, manteniment… aqueix edil tindrà competències sobre qualsevol departament que intervinga en el Centre, serà una regidoria transversal”.

Paral·lelament al programa electoral, el PP treballa en la candidatura de cara a les eleccions del 28 de maig. Sobre aquest tema, anuncia que “els primers noms” es donaran a conéixer a principis d’abril, abans de Setmana Santa, però anticipa que hi haurà “una gran renovació” i que els tres regidors actuals –excepte Quique Ruiz– “seran els únics que no seran cares noves”.

Local sense llicència, segons el PSOE
El PSOE denuncia que el local que ocupa la nova seu no compta amb llicència d’activitat. Els socialistes remarquen que pròximament ells també comptaran amb una nova seu, en el Centre igualment, però encara no la tenen oberta per a “complir la llei”.

Send this to a friend