El PP critica el retard de la reforma de l’Andreu Sempere

En el Ple del divendres es va anunciar que les obres es licitaran aquest mes

El PP critica el retard
El portaveu popular es mostra preocupat amb la demora del projecte.

El portaveu del PP, Enrique Ruiz, acusa el govern municipal de “allargar el procés d’ampliació de l’institut Andreu Sempere, posant en risc fins i tot que les obres puguen començar quan acabe aquest curs”. El regidor recalca que el projecte va ser anunciat com a part del pla Edificant a l’octubre de 2017.

“Després de tres anys de retards, l’arquitecte responsable de redactar el projecte el va entregar al desembre de 2020. Ha passat un any des de llavors i el PSOE segueix sense licitar les obres”, apunta Ruiz, que es mostra molt crític amb el que qualifica com a “desídia” del govern municipal.

Cal assenyalar, no obstant això, que en l’últim Ple municipal, celebrat divendres passat, es va informar que la reforma del centre educatiu eixiria a concurs aquest mes de desembre. El projecte està a l’espera de completar els informes preceptius.

L’edil incideix en què la demora en la convocatòria del concurs per a adjudicar les obres posa en risc les previsions i el calendari que remena la direcció de l’institut. L’objectiu, segons detalla, és que els treballs puguen començar quan concloga l’actual curs perquè s’executen al llarg de 2022 i 2023. D’aquesta manera, els alumnes només estarien un curs en aules provisionals i podrien estrenar l’institut reformat al setembre de 2023.

El regidor denuncia, a més, que encara no està definit on rebran classe els grups de batxillerat, mentre que els de Secundària, informa, aniran a escola Oficial d’Idiomes. “Ni les obres estan licitades ni hi ha solució sobre el trasllat de part dels alumnes. La gestió del PSOE està sent calamitosa”, apunta Ruiz.

El portaveu del PP recalca, finalment, que el projecte, valorat en 3,7 milions, “no contempla l’ampliació de l’institut; només la seua remodelació. Serà necessari, per tant, una segona fase, i una segona obra, per a rematar el projecte de millora i reforma del centre educatiu”, remarca.

Send this to a friend