El PP de Muro es descompon a quasi dos mesos vista de les Eleccions Municipals

Ángel Mollà i Xelo Cascant són baixa i formen una agrupació d'electors

El PP de Muro es descompon a quasi dos mesos vista de les Eleccions Municipals
Xelo Cascant i Ángel Mollà mostren el logotip de l’agrupació d’electors que han constituït.

La unitat del Partit Popular de Muro ha saltat per l’aire a menys de tres mesos per a la celebració de les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig.

Dos dels edils que formen actualment el grup municipal han comunicat la seua baixa de la formació política després que no se’ls haja tingut en compte de cara a formar part de la candidatura amb la qual el PP vol concórrer a l’esmentada cita electoral.

Es tracta del fins ara portaveu del partit a l’Ajuntament, Ángel Mollà, i la regidora Xelo Cascant. Tots dos explicaven aquesta setmana que van anar a València a reunir-se amb la direcció regional del PP, per a portar-los un projecte polític amb el qual presentar-se a les Eleccions, i assenyalen que no se’ls va tindre en compte perquè ja s’havia pensat en altres persones com a candidat i integrants de llistes.

Els dos lamenten aquest fet i afirmen sentir-se profundament decebuts “després de més de setze anys treballant pel partit, i pel poble, no mereixíem que se’ns tractara així. Ens anem sense cap rancor i no renunciem a la idea de continuar millorant Muro”, van dir davant els mitjans de comunicació.

A l’hora de buscar motius els ja ex del PP troben una justificació “se’ns ha penalitzat per haver deixat arrere les sigles en 2019 pactant amb partits allunyats ideològicament, pel simple fet de donar un canvi de rumb al poble, i per haver sigut crítics quan la Conselleria d’Educació estava en mans del Partit Popular pels retards que acumulava el projecte del Bracal”, van sentenciar.

Després de la seua baixa del partit, Ángel Mollà i Xelo Cascant ja treballen en una agrupació d’electors que es presentarà als comicis municipals “tenim el 90% de la llista constituïda, comptem amb molt de suport al poble i ens presentem per a continuar els molts projectes que tenim pendents per a convertir a Muro en un poble millor”, van concloure.

NOU ORGANIGRAMA
La Corporació Municipal queda ara amb quatre edils no adscrits dels quals un és l’alcalde, Gabriel Tomás, i els altres tres Kike Pascual, Ángel Mollà i Xelo Cascant després d’eixir d’Esquerra Unida i PP; respectivament.

Els populars mantindran dues regidores, sent previsiblement Aida Martínez la portaveu, i la resta de bancada del saló de plens queda en mans de Compromís (4 regidors), PSOE (2 regidors) i Ciudadanos (1).

Aquests canvis no afecten el pacte de govern subscrit fa quatre anys perquè els quatre No Adscrits, PP i Ciudadanos han deixat clar que seguiran amb el seu acord programàtic fins a esgotar l’actual legislatura.

Send this to a friend