El PP demana frenar la «sagnia d’empreses» que pateix Alcoi

Insta el govern municipal a agilitar l'aplicació del pla industrial

El PP demana frenar
Polígon industrial de Cotes Baixes. ARXIU

El Partit Popular ha tornat a posar l’accent en la pèrdua de les indústries a la nostra ciutat. Asseguren que, les últimes dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), els quals corresponen a l’1 de gener de 2021, reflecteixen “la pèrdua del 2,2% de les indústries en un sol any: de 356 a 348”. Així, apunten que des de 2012, quan comença l’històric de l’INE, “han desaparegut el 18% de les indústries implantades a la ciutat”.

Precisament, per a frenar, “la sagnia d’empreses que pateix” Alcoi –en paraules del PP–, insten el govern local, d’una banda, a agilitar l’aplicació del pla industrial, i per l’altre a donar “solució als problemes que la Generalitat veu en el projecte del polígon industrial de Pagos”.

Per al portaveu del PP, Enrique Ruiz, les xifres de l’INE “obliguen al fet que l’Ajuntament reaccione per a detindre la decadència industrial de la ciutat”, una reacció que per per “prioritzar” per polítiques industrials, com les esmentades sobre el pla industrial i el polígon de Pagos.

Així mateix, el PP posa de manifest el contrast que existeix entre la pèrdua d’indústries a Alcoi “amb l’augment registrat a Ibi”, basant-se en les dades de l’INE. Així, assenyalen que la localitat joguetera va passar de 402 a 411 empreses”. “Si volem que Alcoi continue sent industrial, necessitem mesures de suport a les empreses que romanen a Alcoi i decisions que contribuïsquen a atraure noves signatures”, recalca Ruiz.

Send this to a friend