El PP demana millores en les zones per a gossos per a evitar molèsties als veïns

Planteja mesures per a complir amb l'ordenança municipal sobre la convivència amb animals

Millores en les zones per a gossos
La regidora del PP Lirios García és qui ha proposat aquestes mesures.

El Partit Popular ha sol·licitat al govern local esmenar les deficiències de senyalització i altres factors a complir en les zones d’esplai caní, així com la realització d’una campanya de control d’aquestes zones per a vigilar, informar i fer complir l’ordenança per part dels usuaris.

La regidora del PP Lirios García ha explicat que “veïns residents en les proximitats de les zones d’esplai caní, en concret del Barranquet de Soler, han alertat de molèsties pel soroll que provoca el lladruc dels gossos, sobretot a primera hora del matí, des de les 6 hores aproximadament. Un problema que ha de solucionar-se pel bé de la convivència veïnal”.

Segons recorda, l’ordenança municipal sobre la convivència amb animals indica en l’apartat 13 de les normes d’ús, que s’evitarà el lladruc dels gossos per a evitar molèsties veïnals, podent els agents de l’autoritat requerir en qualsevol moment les mesures necessàries per a evitar molèsties, problemes sanitaris o de seguretat.

“Potser un dels problemes resideix precisament en la falta d’informació d’aquestes 13 normes d’ús per als usuaris”, exposa la regidora, qui recorda que “l’ordenança municipal en el seu Article 90, sobre les zones d’esplai caní, indica que són espais públics degudament senyalitzats i delimitats, però les normes no estan exposades, solament un parell d’elles”.

En les zones d’esplai caní, a més de la falta d’informació s’han detectat altres condicions reflectides en la normativa local i que no es compleixen per part del govern local. “No hi ha ni rastre de la doble porta per a evitar descuits, el terreny no compleix amb el reglamentat i les papereres i el manteniment en general brillen per la seua absència”, remarca.

Send this to a friend