El PP demana que s’atenguen les queixes veïnals per soroll

Està pendent l'elaboració d'una ordenança municipal contra el soroll

queixes veïnals per soroll
El regidor del PP Kiko Cantó és el que reclama amb urgència l’ordenança.

El PP insta el govern municipal a redactar una ordenança que previnga, vigile i corregisca el soroll. Una mesura proposada en el pla d’acció contra la contaminació acústica, redactat en 2015 dins de la revisió del Pla General. El regidor del PP *Kiko Cantó demana al PSOE que “reaccione” per a prendre mesures i neutralitzar la proliferació de botellons que s’està produint a Alcoi. L’edil recalca que el Síndic de Greuges ja va advertir en 2016 de la “passivitat” de l’Ajuntament enfront del soroll.

“Entendríem que la contaminació acústica no fóra una prioritat per al PSOE si la ciutat no tinguera problemes. Però els estudis alerten que sí que n’hi ha i les molèsties nocturnes als veïns ja s’ha convertit en un problema de primer nivell”, remarca Cantó. Segons explica, els mesuraments de nivell sonor que inclou el pla d’acció alerten que la major part de punts amb serveis sanitaris o educatius superen el límit fixat per la Llei Valenciana de Protecció contra la Contaminació Acústica.

“A l’agost ja alertem dels problemes de contaminació acústica que pateix Alcoi i que s’han agreujat pels botellons en zones com El Parterre o la zona de Gonzalo Cantó. Són un problema molt important que al PSOE sembla no importar-li, perquè no pren mesures i no es pren de debò la situació. Hauria de manera immediata, establir un calendari de treball per a aprovar l’ordenança de protecció contra la contaminació acústica, així com posar en marxa campanyes contra botellons”, manifesta l’edil. Recordar que el PP ja va reclamar l’ordenança en 2019.

Send this to a friend