El PP demana solucions per a desbloquejar la reforma del Tomás Llácer

Segons informen l'obra està paralitzada després de la renúncia de la constructora

El PP demana solucions
Entrada al col·legi d’educació especial Tomás Llácer.

El PP demana al govern municipal el desbloqueig de les obres d’ampliació i adequació del col·legi d’Educació Especial Tomás Llácer incloses en el pla Edificant. Des de l’adjudicació del contracte en 2019 per un import de 213.457 euros, “un desenteniment entre ajuntament i empresa adjudicatària en la interpretació del projecte ha bloquejat l’execució de l’obra”, afirmen els populars.

A la fi de l’any 2020, fa huit mesos, el govern va respondre, a preguntes del PP, que “s’estava preparant un nou expedient de contractació per a licitar de nou l’obra i poder executar-la a l’estiu. En l’actualitat ni hi ha licitació, ni per descomptat hi ha obres en marxa en el Tomás Llácer”, lamenta la regidora Amalia Payá.

“El retard en l’execució del Pla Edificant posa de manifest els problemes de gestió del govern municipal davant projectes importants per a la ciutat”, ha explicat l’edil del Partit Popular, qui afig que “aquesta ineficient gestió de l’equip d’Antonio Francés està provocant una situació realment preocupant, passa el temps i no s’executen els projectes reivindicats pels centres educatius”.

Send this to a friend