El PP denúncia l’«abandó» de la Zona Alta

Sol·licita el compliment de les reivindicacions de les associacions veïnals

El PP denúncia l'«abandó»
Imatge facilitada pel PP per a fer referència a les seues queixes.

El Partit Popular denúncia que el govern municipal té abandonat el barri de la Zona Alta. Així ho assegura després de recollir les reivindicacions de les associacions de veïns de la zona: Font Roja, La Sang, Sant Pancraç i El Partidor. Unes reivindicacions “lògiques, necessàries i que mostren l’abandó d’aquestes zones per part del govern d’Antonio Francés”, segons explica la regidora Amalia Payá.

L’edil destaca especialment l’enfonsament de diferents trams del carrer d’Echegaray. “El govern del PSOE no dóna resposta a les queixes dels veïns, que estan molt preocupats per l’estat d’aquest carrer, ja que alerten de trams afonats, humitats, males olors i filtracions”, manifesta Payá. L’edil reclama una solució per a aquest carrer, alhora que considera “justificades” les queixes dels veïns sobre la falta de manteniment en el barri.

En aquest sentit, remarca que hi ha des de passos de vianants poc accessibles pel robatori de les rampes de fosa, fins als escocells buits a conseqüència d’arbres no reposats. “El govern del PSOE ni tan sols atén una petició tan simple com la d’instal·lar més bancs al carrer”, subratlla Payá.

L’edil insta el govern a “que passege pel parc de Cantagallet i prenga mesures per a frenar la seua degradació”.

Send this to a friend