El PP denuncia problemes en l’arrancada del CEEM

Fan al·lusió a temes de personal i atenció als usuaris

El PP denuncia problemes en l'arrancada del CEEM
Vista aèria del Centre Específic de Malalts Mentals d’Alcoi.

El Partit Popular denúncia que en l’arrancada del Centre Especial de Malalts Mentals (CEEM) del Barranquet de Soler s’han produït una sèrie de problemes en matèria de personal i atenció als usuaris, com també assegura que per part del govern municipal s’han negat a contestar una bateria de preguntes sobre aquesta circumstància que van presentar a una comissió informativa, emplaçant-los, afirma la regidora Amalia Payá, a formular les preguntes en les Corts Valencianes, ja que les competències són de la Generalitat.

Les preguntes presentades són entorn de queixes que, segons expliquen, “hem rebut i són prou greus com perquè un govern responsable tinga informació i exigisca mesures per a corregir-les”, remarca Payá. Aquestes queixes i les corresponents preguntes al govern municipal es refereixen a la renúncia de professionals i “escassa atenció presencial als usuaris”, entre altres.

La regidora considera “decebedora” que el govern inste el PP a presentar les preguntes a les Corts, alguna cosa que d’altra banda “el principal partit de l’oposició ja ha fet a través del seu grup parlamentari”, assenyala l’edil alcoiana, que insisteix a lamentar la postura dels socialistes.

Send this to a friend