El PP exigeix responsabilitats pel projecte “fallit” del Molinar

Asseguren que ara l'Ajuntament haurà d'indemnitzar a l'empresa

La rehabilitació de l’extint conjunt fabril del Molinar és un dels projectes pendents. | ARXIU

El PP exigeix responsabilitats al PSOE per la “nefasta” gestió del projecte de rehabilitació de les antigues fàbriques del Molinar. Segons informen, “el Consell Jurídic Consultiu ha dictaminat que la paralització de l’obra és responsabilitat de l’Ajuntament i no de l’empresa constructora, com assegurava el PSOE. A més d’haver perdut 500.000 euros de subvenció europea pel retard de l’obra, l’Ajuntament haurà d’indemnitzar a l’empresa amb 34.000 euros i retornar-li la garantia de 29.400 euros”, remarquen.

La regidora del PP Lirios García assegura que el govern municipal “ha convertit en una ruïna un projecte il·lusionant per a recuperar el passat industrial de la ciutat”. L’edil sosté que “ha d’assumir responsabilitats” per una tramitació “catastròfica” que ha provocat un “important perjudici” a l’Ajuntament.

El PP assegura que l’empresa que es va adjudicar el projecte per 712.090 euros va sol·licitar la resolució del contracte pels incompliments de l’Ajuntament, mentre el govern, per part seua, pretenia resoldre el contracte per “incompliment culpable” de l’empresa, per al que va demanar informe al Consell Jurídic Consultiu. “El Consell acredita la tesi de l’empresa adjudicatària. L’obra va romandre paralitzada més de huit mesos per responsabilitat de l’Ajuntament, ja que no garantia la seguretat dels treballs en la zona”, afirma García.

Send this to a friend