El PP lamenta la lentitud de l’obertura del CEEM

Amalia Payá reclama coordinació entre l'Ajuntament i el Govern valencià

El PP denuncia problemes en l'arrancada del CEEM
Vista aèria del Centre Específic de Malalts Mentals d’Alcoi.

El Partit Popular lamenta la “falta de voluntat” de la Generalitat per a agilitar l’obertura del Centre Específic de Malalts Mentals (CEEM) d’Alcoi. Aquesta obertura està pendent des de fa deu anys i la regidora Amalia Payá adverteix de la “nul·la coordinació” entre l’Ajuntament i la conselleria. Així mateix, Payá assenyala que, després de la cessió de l’edifici, seran necessaris nous tràmits que allargaran més l’obertura de l’edifici.

Oltra va respondre al grup parlamentari del Partit Popular en les Corts Valencianes, que la Generalitat encara no ha acceptat la cessió d’aquest edifici. Mentrestant, el PP recalca que “la regidor Aranza de Gràcia va afirmar al febrer que la Generalitat ja havia acceptat aqueixa cessió”.

Per aquesta raó, Amalia Payá lamenta que la Generalitat “seguisca sense fixar data per a obrir un servei bàsic per a Alcoi i la comarca”, però també lamenten “la falta de coordinació entre l’Ajuntament i el Govern valencià, cadascun dels quals ofereix versions diferents per a tapar un retard vergonyós en l’obertura del Centre”. A més, Payá no entén per què no avancen l’equipament i les contractacions del personal.

Send this to a friend