El PP planteja reforçar el pla industrial d’Alcoi

Defensa la creació d'un cens de naus buides i ajudes a plans de mobilitat dels polígons

Destinaran 2 milions a l'impuls de la indústria
Vista d’un dels polígons industrials d’Alcoi.

El PP centra en nous serveis a les empreses, més suport financer als emprenedors i la promoció de les naus actualment desocupades, les seues aportacions al Pla d’Impuls Industrial 2020-2023. La regidora Lliris García considera “prioritari” consensuar les accions i posar-les en pràctica per a frenar la pèrdua d’indústries. En aquest sentit, apunta que des de 2012, Alcoi ha perdut el 16% de les seues indústries, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística.

La proposta del PP per a millorar el pla defensa ampliar els serveis que l’Ajuntament ofereix a les empreses amb l’objectiu de “convertir Alcoi en un territori competitiu i atractiu a la inversió”. La falta de sòl industrial, subratlla l’edil, “l’hem de compensar amb productes, programes i activitats que ajuden a prosperar a les nostres empreses”. En aqueixa línia el PP proposa crear el servei aftercare, un programa de suport i seguiment de les empreses situades a Alcoi per a evitar la seua deslocalització.

El PP planteja, a més, la creació de fòrums d’inversió. García és conscient que “aconseguir finançament és un dels grans reptes als quals s’enfronten les pimes, per això proposem la creació de fòrums en els quals l’empresa obtinga assessorament per a presentar el seu projecte davant possibles inversors i puga tindre contacte directe, afavorit per l’Ajuntament, amb ells”.

Send this to a friend