El PP proposa mesures de suport a les empreses

Quique Ruiz, torna a mostrar la seua preocupació pel romanent negatiu de 2’5 milions de l'última liquidació

El PP proposa mesures de suport a les empreses
Amalia Payá i Quique Ruiz presentant les seues propostes.

El PP proposa mesures fiscals per a fer costat a les empreses, atraure negocis, reactivar la construcció i fomentar les energies renovables. Per a aconseguir-ho, els populars plantejaran al govern municipal introduir una sèrie de canvis en les ordenances fiscals, l’aprovació de les quals suposa el pas previ a l’elaboració del pressupost municipal. Aquestes mesures vindrien a completar, a més, la iniciativa formulada l’agost passat per a congelar, amb caràcter general, les taxes i impostos de l’Ajuntament d’Alcoi de cara al pròxim exercici.

El portaveu del PP, Quique Ruiz, torna a mostrar la seua preocupació pel romanent negatiu de 2’5 milions de l’última liquidació i advoca perquè “no siguen els alcoians els qui acaben pagant la mala gestió del PSOE”, ja que temen que l’actual dèficit haja de compensar-se amb la pujada d’impostos. “Amb l’actual situació de crisi, no podem penalitzar als alcoians amb més imposats per a tapar aquest forat”, ha remarcat Ruiz.

Els populars defensen, en primer lloc, augmentar la quantitat màxima d’ingressos per família per a accedir a ajudes de l’Ajuntament, actualment fixat en 12.000 euros. Mentrestant, en l’apartat de promoció econòmica, plantegen rebaixar els imposats IAE (empreses) i el *ICIO (construcció), bonificacions per a afavorir l’ús d’energies renovables (per la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics), i quant a la taxa de fems, el PP proposa rebaixar la tarifa que paguen les cases rurals per a igualar-la a la qual paguen els hotels.

 

Send this to a friend