El PP, satisfet amb la convocatòria del concurs de manteniment

Malgrat això, indiquen que el plec del nou contracte "no s'ajusta" al pla director

El PP, satisfet amb la convocatòria del concurs de manteniment
Membres del PP d’Alcoi en una zona de parcs i jardins.

El PP aplaudeix la convocatòria del concurs per a la gestió de la neteja i el manteniment de parcs i jardins. El regidor Kiko Cantó destaca que “per fi el PSOE s’haja decidit a afrontar un dels problemes de la ciutat: el mal estat dels parcs. L’Ajuntament disposa d’un pla director de parcs i jardins que està pendent d’aplicar des de 2017”, remarca.

El contracte que ha licitat l’Ajuntament, segons informen, té una vigència de dos anys més altre de pròrroga, a raó de 219.155,44 euros anuals. El servei, segons explica Cantó, divideix la ciutat en tres zones: Santa Rosa-Batoi, Centre-Zona Alta-Viaducte i Zona Nord. Poden presentar-se ofertes fins al 3 de novembre.

Cantó valora que el PSOE s’haja decidit a millorar la situació dels parcs i jardins municipals: “Disposem d’àmplies zones verdes que actualment presenten serioses deficiències, per la qual cosa hem de garantir la seua reparació i bona conservació per al gaudi de tots els alcoians”, exposa. L’edil lamenta, no obstant això, “que el plec del nou contracte no s’ajuste al pla director que els tècnics municipals van elaborar en 2017”, segons assenyalen.

El PP indica que “a diferència del pla director, el servei deixa fóra el llit del riu Barxell, així com el Parterre i el passeig de Cervantes“. En paraules de Cantó, “els tècnics van realitzar en 2017 un excel·lent treball, per la qual cosa no entenem que el PSOE no l’aplique ara al 100%”.

Send this to a friend