El PP sol·licita que es convoque la comissió de seguiment de la conversió del Centre en zona de vianants

Demana que comencen a solucionar els problemes que ha ocasionat la decisió de posar en marxa una conversió en zona de vianants sense planificar

El PP rebutja atorgar la Medalla
El portaveu del PP, Quique Ruiz, en una intervenció durant un ple municipal. ARXIU

El Partit Popular sol·licita la convocatòria, de manera urgent, de la comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants d’Alcoi. Una comissió que mai s’ha reunit i que urgeix davant l’imminent tancament del carrer Sant Nicolau.

Els problemes ocasionats per l’aprovació de l’ordenança de conversió en zona de vianants d’Alcoi han sigut una constant des del principi i no sembla importar al govern socialista d’Antonio Francés. “Lluny d’aportar solucions, alcalde i vicealcalde s’escuden en una clara actitud prepotent i impositiva” indica el portaveu del Partit Popular, Quique Ruiz.

La conversió en zona de vianants que el Partit Socialista ha imposat a Alcoi no té ni peus ni cap. A part dels problemes que està generant als veïns, que no poden accedir als seus domicilis, i els problemes que està generant als comerciants, amb una excessiva restricció d’horari de càrrega i descàrrega, s’afig la falta de planificació.

El carrer Sant Nicolás que, segons l’ordenança en vigor, abans que finalitze l’any passarà a ser per als vianants, no està preparada urbanísticament per a poder ser utilitzada pels vianants. El mateix succeeix amb el carrer Sant Lloreç que ja és per als vianants.

No obstant això ens trobem que els carrers que en els últims anys s’han anat preparant urbanísticament per a ser per als vianants, com Sant Nicolauet, Sant Jaume o Casablanca, estan albergant el desviament del trànsit amb un augment considerable d’aquest. “Aquesta situació no té ni peus ni cap, per tant és moment que el Partit Socialista convoque la comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants per a començar a solucionar els problemes que ha generat la seua decisió” conclou Ruiz.

Send this to a friend